Šta je novo?

Crimson Desert

Ja sam jedva cekao difficulty, prvo bi promenio za onaj boss fajt u kamenolomu a ne da gubim zivce bezveze.

Zašto fejl? Za tebe se ništa ne menja ako igraš na normal, sve ostaje kako je i bilo.

Ne volim generalno mogućnost olakšavanje igre, ako ne griješim još u prvom peču su olakšali neke bossove pa vidim da ide u utom pravcu. Ebeš bossa kog ubiješ iz prvog ili dva, tri pokušaja.

Što se mene tiče svakako ću na hard nastaviti.

Jel se neko borio protiv Antumbra's Sword?
Jedva sam ga prešao i da budem iskren voleo bih da sam imao easy težinu tada jer mu je mehanika shit, mala greška i ubije te iz jednog udarca.
Uopšte nije zabavno.

Bossovi su lagani sa usporavanjem vremena. Koristite mehanike koje vam igra daje 🙂
Levelujte se, levelujte opremu, za bossove koristite jaku hranu i boostove.

Novi pech novi bag, markeri se ne vide na mini mapi u daljini, vide se tek kad udju u krug mini mape🙁 nadam se da ce brzo popraviti

Jel se neko borio protiv Antumbra's Sword?
Jedva sam ga prešao i da budem iskren voleo bih da sam imao easy težinu tada jer mu je mehanika shit, mala greška i ubije te iz jednog udarca.
Uopšte nije zabavno.
Samo je patern u pitanju kao i kod svakog drugog. Ima mnogo težih bossova od njega kasnije.

---

Daleko od toga da je igra preteška pa da je zahtjevala difficulty settings. Igra nudi mogućnost beskonačnih healova, tu su palmar pills za revive koji mogu lagano da se craftuju.
Kada se reloaduje checkpoint kod bossova svi healovi i palmar pilule se vraćaju. Potrebna je priprema.

Ovo je igra od 100+ sati, ima dovoljno vremena da se masteruje i vježba combat kao i mehanike oko njega.

Meni su promenili na ` vidim da moze sad i da se ukljuci isto dugme za quick slot ali onda gasi call mount na H

Pa boss fights se moze okarakterisati kao arkadnija verzija Elden Ringa 🙂
I meni su bossovi u ER bili relativno lagani, za svakog postoji na sta je slab i samo da si dovoljno levelovan.

Napokon su sredili inventar po kategorijama, odlična izmena. A vidim da su popravili i mutnu sliku kada se koristi FSR (jutro, sumrak, noć, kiša) sada već prihvatljivo izgleda.
Ali je iz nekog razloga to izostavljeno i za DLSS što je šteta, i dalje je mutna slika. Valjda će srediti.

Morao sam malo da napredujem sa glavnom pričom, 100 sati a jedva mrdnuo guzicu iz Hernanda, smorih se od ove zone.

Takođe onog ko je dizajnirao mehaniku za Trading Cart treba streljati (kao i onog ko je dizajnirao rute po kojima se taj cart kreće), fala bogu pa sam samo jednom morao da prelazim taj kvest. Kako nikom nije palo na pamet da dizajnira neki glavni, POPLOČANI put po kome cart može zapravo da se kreće umesto pastirskih putanja (okruženih življem koje ne zna da se skloni) kojim smo primorani da vozimo?

Nazad
Vrh Dno