Carlex92
Poznat
- Učlanjen(a)
- 09.02.2024
- Poena
- 25
U aplikaciji mi piše da mi je zatvoren zahtev... Još uvek piše da dugujem 3.547,92 dinara (za Orion je bilo 1219,13).
Ista situacija i kod mene. Na MojMTS portalu mi piše da i dalje dugujem 3.811,63 RSD, i da su svi prigovori/smetnje rešene.Ima nekoliko u rešene smetnje. Nemam pojma ni za sta je to. Poslednja je 18.4 zatvoren. Ali nema nikakvo objašnjenje.
Gde si podneo prigovor i zahtevao da ti naplate staru cenu? U zahtevu za raskid, ili odvojeno preko mail-a, call centra, ili negde drugo?Novi update. Dobio sam datum raskida posle dosta peripetija, 3 maj, ali nisam htwo da im placam punu cenu i na to sam dao prigovor, zahtevao sam da mi naplate samo 1620. Sada sam dobio poziv od lokalne poslovnice i radnica jw rekla da ce to biti ispostovano. Znaci sto se mene tice to je to, dobicu novi korigovani racun za mart i april, potvrdila mi je da ce tako biti i u aprilu putem e maila. Evo teksta poruke:
Poštovani, obaveštavamo Vas po prigovoru 1-******* da je Vaš račun za mart 2026.godine korigovan na cenu paketa koju ste plaćali u Orionu. U narednom periodu ćemo Vam dostaviti korigovani račun za navedeni period sa novim naznačenim rokom za plaćanje.Cena paketa će biti zadržana u računima za april i maj 2026.godine.
U vezi sa otkaznim rokom ostajemo pri svim prethodnim stavovima.
Baš MTS"
Tako da nwcu se zezati sa ratel-om, platicu im ova dva meseca, ispostovacu i taj otkazni rok, koristio sam svakako internet. Ja sam bio maksimalno agresivan prema njima, svadjao sam ae i u poslovnici i slao pretece e mailove ,na kraju sam mozda i mogao da se ganjam preko ratela sto su me protivno moj volji zadrzali mwsec dana, ali obzirom da nece pokusati da naplate te njihove ogromne racune istrpecu ih jos 10 dana.
I ja bih voleo da ne gnjavim RATEL ili tržišnu u vezi ovoga, nego samo da raskinem ugovor, i otplatim im ove preostale račune za po onoj ceni kao što sam plaćao Orion-u.
U medjuvremenu, da li je ikome stigao korigovani račun za mart od kada su dobili SMS poruku? Meni i dalje nije ništa stiglo na telefon, ili email.