Zašto fejl? Za tebe se ništa ne menja ako igraš na normal, sve ostaje kako je i bilo.Svaka čast ali čemu difficulty? Težak fejl.
znas i sam kako kazu pravi gejmeri, ako nisi presao na najteze i izgubio zivce onda nisi presao igru kako trebaZašto fejl? Za tebe se ništa ne menja ako igraš na normal, sve ostaje kako je i bilo.
Zašto fejl? Za tebe se ništa ne menja ako igraš na normal, sve ostaje kako je i bilo.
Samo je patern u pitanju kao i kod svakog drugog. Ima mnogo težih bossova od njega kasnije.Jel se neko borio protiv Antumbra's Sword?
Jedva sam ga prešao i da budem iskren voleo bih da sam imao easy težinu tada jer mu je mehanika shit, mala greška i ubije te iz jednog udarca.
Uopšte nije zabavno.
Pričate kao da igrate neku SOUL igru 🙂Jel se neko borio protiv Antumbra's Sword?
Jedva sam ga prešao i da budem iskren voleo bih da sam imao easy težinu tada jer mu je mehanika shit, mala greška i ubije te iz jednog udarca.
Uopšte nije zabavno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari