Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Da li ima leka za zaštitno staklo za S25FE da ne ulazi jebeni vazduh.. već 2-3 puta menjam i svaki put gore u desnom uglu ulazi vazduh i iritira..

Немој тако, ваздух нам треба за дисање ☺️
Које стакло користиш? Ако је неко ш, онда је можда то проблем. А ако је неко профи, онда је можда до начина на који постављаш.

Ima li neko problema sa Microsoft aplikacijama? One drive, Outlook ove nedelje čas rade čas ne rade. Moram da uradim restart telefona da bi proradile! Nije mi se ovo ranije dešavalo.

Neko je pisao da je morao preko secure foldera da pristupa tim Microsoft app, meni za sad pu pu sve radi. Imam 5 poslovnih naloga i svašta, da mi ne radi bilo bi veselo.

Poslednja izmena:
Evo danasnje potrosnje baterije na S25U iako meni to nije toliko bitno jer ja punim telefon svako vece ma koliko god da bilo "soka" u bateriji. Sve na max osim osvetljenja ono je bilo na oko 60%, SOT 5s43m ostalo 31% baterije, od ovog SOT-a oko 3 sata je na 4g mrezi a ostalo na kucnom WIFI

Prilozi

• Screenshot_20260422_204425_Device carer.jpg
    Screenshot_20260422_204425_Device carer.jpg
    78.5 KB · Pregleda: 36
  • Screenshot_20260422_204425_Device careq.jpg
    Screenshot_20260422_204425_Device careq.jpg
    70.6 KB · Pregleda: 35
И мене зеза Outlook, тек данас сам приметио. Пробаћу рестарт.

Ja ne mogu da se ulogujem ni u jednu android aplikaciju (365Copilot, Word...)!? Pokusao sam i Authenticator uz pomoc barkoda ali ne uspeva mi. Promenio lozinku, dodao backup mail, 2 step verification i ne vredi... s tim da ovo nije od juce, traje vec neko vreme ali sad sam se zainatio. U pitnju je deciji telefon i nije S25 nego A55 i Ofiice je naravno potrebna stvar i uceniku.
Na kraju sam morao da otvorim Microsoft nalog na neki drugi Gmail.

A legalan office u pitanju?😳

Meni radi sve ok na s25u (Outlook, Teams, OneNote), legalno sve, tj nałóg sa licencom.

Mislim da su presli igricu sa Artemisom(Microsoft). Ocekivano od njih.

Meni do juce radili Outlook i Onedrive, danas ne... Outlook bela pozadina, nakon 5 minuta ucitao mailove, nove ne skida. Onedrive prsla sync, krenuo da radi posle startovanja i samo vrti.

Edit: https://learn.microsoft.com/en-us/a...crosoft-apps-have-stopped-working-on-my-samsu
Navodno je do update-a WebView-a i ovde je solucija:
This issue was due to a WebView regression from the Samsung April 2026 security update.It can be resolved by following these steps:

1. Settings -> Search for "Android System Webview" -> App Details In Store -> Remove Updates
  2. Reboot
  3. Settings -> Search for "Android System Webview" -> App Details In Store -> Update
    • Note: If "Android System Webview" doesn't appear in the app list, go to:
      Settings -> Google -> All services -> System Services -> Select "Android System Webview"
  4. Reboot
  5. Launch Teams/Outlook & log in.

Meni do juce radili Outlook i Onedrive, danas ne... Outlook bela pozadina, nakon 5 minuta ucitao mailove, nove ne skida. Onedrive prsla sync, krenuo da radi posle startovanja i samo vrti.

Edit: https://learn.microsoft.com/en-us/a...crosoft-apps-have-stopped-working-on-my-samsu
Navodno je do update-a WebView-a i ovde je solucija:
This issue was due to a WebView regression from the Samsung April 2026 security update.It can be resolved by following these steps:

1. Settings -> Search for "Android System Webview" -> App Details In Store -> Remove Updates
  2. Reboot
  3. Settings -> Search for "Android System Webview" -> App Details In Store -> Update
    • Note: If "Android System Webview" doesn't appear in the app list, go to:
      Settings -> Google -> All services -> System Services -> Select "Android System Webview"
  4. Reboot
  5. Launch Teams/Outlook & log in.

Ovo ne radi, salili smo se. Barem kod mene. Onedrive proradio. Sad mi ne radi link to windows, nece da poveze telefon...

Evo danasnje potrosnje baterije na S25U iako meni to nije toliko bitno jer ja punim telefon svako vece ma koliko god da bilo "soka" u bateriji. Sve na max osim osvetljenja ono je bilo na oko 60%, SOT 5s43m ostalo 31% baterije, od ovog SOT-a oko 3 sata je na 4g mrezi a ostalo na kucnom WIFI
Koji ti je ovo font?Ja sam na S21 Ultra imao jednu free aplikaciju sa fontovima za Samsung,al ne mogu da se setim naziva.

Haha nadao sam se bar Horizon Lock-u i Now Nudges. Koliko god da je beskorisno(ne svima doduse), zanimljivo je pokazati drugima u fazonu 'ej vidi ovo'. Cista softverska stvar koju ce da ostave ekskluzivno na 26 seriji jer im se moze. Ne bi me iznenadilo ni da aktuelni a57 izadje sa tom opcijom (ako vec nije, mrzi me da proverim). Bukvalno nista se ne dobija update-om, osim vece potrosnje baterije.

I ja sam se nadao Horizon Lock-u pre leta, al izgleda ništa od toga.

Na stranu AI budalastina na telefonu, dosta promena s obzirom da se ne menja verzija Androida.

Ja sam samo navijao za 24mp. Al ajde ima ga u raw-u ali opet barem nesto da daju stipse 😅

Nazad
Vrh Dno