biancorosso
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 13.02.2021
- Poena
- 55
Da li ima leka za zaštitno staklo za S25FE da ne ulazi jebeni vazduh.. već 2-3 puta menjam i svaki put gore u desnom uglu ulazi vazduh i iritira..
I meni se desilo juče, sve MS aplikacije su se zamrzle. Restart je rešio problem. Ja sam pomislio da je vezano sa update-om.Ima li neko problema sa Microsoft aplikacijama? One drive, Outlook ove nedelje čas rade čas ne rade. Moram da uradim restart telefona da bi proradile! Nije mi se ovo ranije dešavalo.
Legalan besplatan, nije Office nego njihove posebne apps sa Playstore (na Androidu)A legalan office u pitanju?😳
Meni do juce radili Outlook i Onedrive, danas ne... Outlook bela pozadina, nakon 5 minuta ucitao mailove, nove ne skida. Onedrive prsla sync, krenuo da radi posle startovanja i samo vrti.
Edit: https://learn.microsoft.com/en-us/a...crosoft-apps-have-stopped-working-on-my-samsu
Navodno je do update-a WebView-a i ovde je solucija:
This issue was due to a WebView regression from the Samsung April 2026 security update.It can be resolved by following these steps:
- Settings -> Search for "Android System Webview" -> App Details In Store -> Remove Updates
- Reboot
- Settings -> Search for "Android System Webview" -> App Details In Store -> Update
- Note: If "Android System Webview" doesn't appear in the app list, go to:
Settings -> Google -> All services -> System Services -> Select "Android System Webview"- Reboot
- Launch Teams/Outlook & log in.
I meni je zabagovao link to windows, morao sam da odjavim telefon, otkačim i bluetooth, i Jovo-nanovo. Proradilo kad sam ponovo prevezao sve preko onog bar koda.Ovo ne radi, salili smo se. Barem kod mene. Onedrive proradio. Sad mi ne radi link to windows, nece da poveze telefon...
Koji ti je ovo font?Ja sam na S21 Ultra imao jednu free aplikaciju sa fontovima za Samsung,al ne mogu da se setim naziva.Evo danasnje potrosnje baterije na S25U iako meni to nije toliko bitno jer ja punim telefon svako vece ma koliko god da bilo "soka" u bateriji. Sve na max osim osvetljenja ono je bilo na oko 60%, SOT 5s43m ostalo 31% baterije, od ovog SOT-a oko 3 sata je na 4g mrezi a ostalo na kucnom WIFI
NeoGalaxy4ItalicL skinuto sa galaxy stora.Koji ti je ovo font?Ja sam na S21 Ultra imao jednu free aplikaciju sa fontovima za Samsung,al ne mogu da se setim naziva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari