Šta je novo?

iPhone 18 Pro uvodi funkciju koja menja pravila igre u mobilnoj fotografiji

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
iPhone-18-pro-ilus-200426.webp

iPhone 18 Pro uvodi funkciju koja menja pravila igre u mobilnoj fotografiji​

iPhone 18 Pro uvodi promenljivi otvor blende poput DSLR kamera, što donosi znatno bolju kontrolu svetla i kvalitet fotografija

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...ja-menja-pravila-igre-u-mobilnoj-fotografiji/

Свака им част. Очекујем да и Самсунг крене истим стопама. Макар за две генерације, ако не у следећој.

Najvažnije je da promene deo ledja oko kamera. Da novi modeli mogu da se razlikuju od predhodnog. I nove boje,čeka se limun žuta

Imali i odustali zbog lose implementacije.

Čim to uvodi Apple, to mora da bude novo i woow i revolucionarno.
Čekamo da izmisle i SiC bateriju i da time "promene pravila igre" u kapacitetu i trajanju baterije 🤣
Dzabe svima sic baterije kada su za 2500mAh veceg kapaciteta, a traju duze 1h meni je to smehotres... e sad ti mozes da pricas sta zelis... ali cinjenice su tu. Ocigledno nije dovoljno sazrela tehnologija... bar do pre god dana mozda ove godine bude bolje mada sumnjam konkurenti zaista smehotresan sot imaju s ozbirom na kapacitet 🙃

Pa naravno da to ništa ne valja. Kao što sam i napisao, čekamo da ih Apple izmisli. 🤣

Nije bitno što su to imali Xiaomi ili Huawei, to će postati must-have tek kada ga Apple ubaci. Jednostavno x-puta su jači brend od ovih spomenutih. Malo je smešno da je Apple npr. vratio dizajn iPhone 4/5 sa ravnim ivicama negde na iPhone 12, a odmah posle toga bukvalno svi prave telefon sa ravnim ivicama.

Ili Samsung koji prelazi na titaniumski okvir, pa se vraća na aluminijum, jer tako kaže Apple.
Ovaj novi iPhone Fold se nije još ni pojavio, neki kinezi tipa Huawei ili Oppo su ga već iskopirali.

Nije se puno promenilo na tržištu telefona, a ovi drugi nisu uspeli da izgrade neki kakav-takav identitet. I dalje su to neke priče tipa "najbolji odnos performanse-cena" i neki vid kopiranja iPhone-a.

Odavno nema toga - "najbolji odnos performanse-cena". Androidi su danas isto skupi ili skuplji od iPhone telefona. Po meni i mom iskustvu, više nego opravdano. E sad, što su sami telefoni generalno preskupi, to je druga priča.

Dzabe svima sic baterije kada su za 2500mAh veceg kapaciteta, a traju duze 1h meni je to smehotres... e sad ti mozes da pricas sta zelis... ali cinjenice su tu. Ocigledno nije dovoljno sazrela tehnologija... bar do pre god dana mozda ove godine bude bolje mada sumnjam konkurenti zaista smehotresan sot imaju s ozbirom na kapacitet 🙃
1776927653345.png
Recimo... Kao što kažeš, činjenice su tu

Poslednja izmena:
I sad telefon sa 3900mAh uporedis sa svojih 16h i 22h 6300 meni je prosto nerealno da duplo veci kapacitet ne traje bar duplo duze ;-D eto a na yt imas stres testova gde isti taj saomi traje samo 1h duze ;-D od 17 pm recimo
@desp kako bude da bude ocigledno da te baterije nisu dovoljno sazrele. Jer nemaju perofamse u skladu sa kapacitetom ocigledno.

Nazad
Vrh Dno