Šta je novo?

Diablo IV

Auu, evo sad cu se us...rati do po' ledja od ovih krila i medvedica na kraju... pa cemu to!? 🙁
Kao i novi WoW, ovo ide u nekom drugom smeru. Rece Asmongold (ma sta rekli o njemu), "That's it boys, we're done".

Nisam pogledao trejler do kraja, a onda jos vise bede... DOOM mashup!? Instant skip.

idemoooooooooo....

@craba Bio je već Berserk (manga) mushp koji tek nema veze sa Diablo.
Doom ima veze jer ajde i Slayer ubija demone a sad i Blizzardu i id Soft je isti glavni vlasnik Microslop.

Season mechanika mi je nekako meh, već vidim da će se igrati samo buildovi koji imaju OP clear screen potencijal.
Kozmetički rewardi su mi OK. Ne moraš da vodiš medvedića ako nećeš jedino što sve cool kozmetike npr. da tvoj mounts ima cyber krila će koštati $€.

Poslednja izmena:
Gde bre nema veze Berserk sa Diablom? A šta radi Gats ako ne ubija demone, jede sladoled? 🙂

tdbrn2go1jng1.jpeg

@vladimirus Priznajem da sam lupio, iskreno to se više uklapalo u dizajn Diablo igre nego što se sad Doom i gomilu payed skinova i malo uklopa.

Iskreno ako mi se skinovi ne uklapaju u fantaziju lika uopšte ni ne pomišljam da ih koristim ili kupim.
Zato je najveća greška što dečurlija ispod 18 (čak 21) imaju pristup platnim karticama i mogu da ih troše na kičeraj od mikrotransakcija.

PS: Mada iskreno ovo sezonu bi igrao samo zbog Doom skinova a mehanika mi je gora od prve sezone.

gde da se preskoče doom skinovi nema šanse

kontam biće ovo najkraća sezona pošto vidim sledeći mesec krajem aprila kreće nova ekspanzija

Rekli streameru da Git Gud i glavna stvar je na 0:49

Nisam se ovoliko smejao davno, dobra fora.

Pozdrav, za nekog ko nije nikad igrao Diablo (da da, nisam igrao...znam), nisam jos uzeo Humble Bundle od ovog meseca, u njemu je i Diablo 4, interesuje me jel ovo single player kampanj igra ili neka multiplayer online? Jasan mi je stil i tip igre, koji je kao Torchlight, Titan Quest, PoE i tako dalje, ali nije mi jasno jel ovo ima klasicnu kampanju kao sto ima Starcraft 2 na primer a Blizardova je igra?
Ako nekog ne mrzi kratko da objasni.
Hvala unapred.

Poslednja izmena:
Klasicna kampanja koja moze da se igra i single i multi, zavisi od toga kako ti zelis. Ima kampanju koja traje oko 30ak sati, a mozes i posle kampanje da cistis vece tezine i sta sve ne. Ukratko, da, ima klasicnu kampanju kao SC2

Ima kampanju ali to je nekih par sati kampanje za starter i expansion kampanje. Mogu da uporedim sa poe, kraca je kampanja. Kao i kod poe igra krece tek nakon kampanje. Ne moras da igras sa drugim ljudima, igra je online. Ako ti je kampanja bitna, preskoci. Fokus je na onome sto sledi posle kampanje.

Kampanja je možda nekih 10-15 sati, ali ako su ti interesantni i side quest-ovi i dodatni sadržaj, lako to ode na 30-40h.
A u međuvremenu su izašle i dve ekspanzije (ako kupiš poslednju, dobiješ obe).
Svaka donosi jos 10-ak sati kampanje, plus dodatne misije.

Po meni vredi, ako voliš Blizz igre i arpg, biće ti interesantno.

Definitivno vredi, a poslednja ekspanzija (Lord of Hatred) je meni bila odlična.

Nazad
Vrh Dno