Šta je novo?

Diablo IV

Auu, evo sad cu se us...rati do po' ledja od ovih krila i medvedica na kraju... pa cemu to!? 🙁
Kao i novi WoW, ovo ide u nekom drugom smeru. Rece Asmongold (ma sta rekli o njemu), "That's it boys, we're done".

Nisam pogledao trejler do kraja, a onda jos vise bede... DOOM mashup!? Instant skip.

idemoooooooooo....

@craba Bio je već Berserk (manga) mushp koji tek nema veze sa Diablo.
Doom ima veze jer ajde i Slayer ubija demone a sad i Blizzardu i id Soft je isti glavni vlasnik Microslop.

Season mechanika mi je nekako meh, već vidim da će se igrati samo buildovi koji imaju OP clear screen potencijal.
Kozmetički rewardi su mi OK. Ne moraš da vodiš medvedića ako nećeš jedino što sve cool kozmetike npr. da tvoj mounts ima cyber krila će koštati $€.

Poslednja izmena:
Gde bre nema veze Berserk sa Diablom? A šta radi Gats ako ne ubija demone, jede sladoled? 🙂

tdbrn2go1jng1.jpeg

@vladimirus Priznajem da sam lupio, iskreno to se više uklapalo u dizajn Diablo igre nego što se sad Doom i gomilu payed skinova i malo uklopa.

Iskreno ako mi se skinovi ne uklapaju u fantaziju lika uopšte ni ne pomišljam da ih koristim ili kupim.
Zato je najveća greška što dečurlija ispod 18 (čak 21) imaju pristup platnim karticama i mogu da ih troše na kičeraj od mikrotransakcija.

PS: Mada iskreno ovo sezonu bi igrao samo zbog Doom skinova a mehanika mi je gora od prve sezone.

gde da se preskoče doom skinovi nema šanse

kontam biće ovo najkraća sezona pošto vidim sledeći mesec krajem aprila kreće nova ekspanzija

Nazad
Vrh Dno