Pa meni su entuzijasti zakon...Koja je poenta posta… da moze da se transportuje tv i horizontalno i da je razdaljina nebitna?
Pretpostavljam da je ista situacija i sa MiniLED varijantama? Planiram uskoro kupovinu, pa me zaintrigiralo sve ovo...LCD, koji je i lakši od OLED, može opušteno horizontalno, ako se ne varam

Nisam bas siguran da su tezi od oleda, ovaj Panasonic je oko 24kg, a par sto sam gledao mini led 19-23 kg.pogreših u vezi poređenja težina LCD-ja i OLED-a. naime, kod LCD-ja dosta zavisi od pozadinskog osvetljenja. (pravi) MiniLED povećava težinu, pa je LCD sa MiniLED pozadinskim osvetljenjem teži od OLED-a
što se transporta ovakvih stvari tiče, najbolje je ispratiti šta piše na samoj kutiji. ovde se javlja problem što retko ko kači slike/snimke cele kutije
koliko vidim na slici koju je okačio @recognition , kutija bi trebalo da se transportuje vertikalno (strelice nagore takoreći u sredini)
Pogledajte prilog 536768
Nisam bas siguran da su tezi od oleda, ovaj Panasonic je oko 24kg, a par sto sam gledao mini led 19-23 kg.
Da neko kupuje iz Madjarske kp i da mu se isporucuje na adresu niko se ne bi ni setio da pita da l je horizontalno ili vertikalno ( vrv prvi ja , da nisam citao ) a isto tako i iz Srbije .
To je ta retka fotka koju ja imam🙂pogreših u vezi poređenja težina LCD-ja i OLED-a. naime, kod LCD-ja dosta zavisi od pozadinskog osvetljenja. (pravi) MiniLED povećava težinu, pa je LCD sa MiniLED pozadinskim osvetljenjem teži od OLED-a
što se transporta ovakvih stvari tiče, najbolje je ispratiti šta piše na samoj kutiji. ovde se javlja problem što retko ko kači slike/snimke cele kutije
koliko vidim na slici koju je okačio @recognition , kutija bi trebalo da se transportuje vertikalno (strelice nagore takoreći u sredini)
Pogledajte prilog 536768
Hronologija poruka na forumu ne odgovara dogadjajima u realnom vremenu- vraceno juce oko 19h, nisam licno isaoŠta ti je ekspeditivnost - od 01:15 do 01:57 završe se sve formalnosti i vrati se PDV...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari