Šta je novo?

Dileme Panasonic oled i transport- savet

• Začetnik teme Začetnik teme david
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
fali detalj kakav je televizor u pitanju: OLED ili LCD?
LCD, koji je i lakši od OLED, može opušteno horizontalno, ako se ne varam

Koja je poenta posta… da moze da se transportuje tv i horizontalno i da je razdaljina nebitna?

Krs neki🙂 Nasao sam

Koja je poenta posta… da moze da se transportuje tv i horizontalno i da je razdaljina nebitna?
Pa meni su entuzijasti zakon...

A sad dolazimo do glavnog dela...jer ja nisam naleteo na veci entuzijazam od ovog tvog na celokupnom forumu, a to mi je fantasticno. Sta pratis ili gledas na tom televizoru ako nije frka da napises? Ili postoji neki drugi deo foruma za to ja se izvinjavam?

Prilozi

• IMG_20230414_151410.jpg
    IMG_20230414_151410.jpg
    178.8 KB · Pregleda: 47
Hvala ti za to, ali se ne kvalfikujem kao entuzijasta

Kosarka fudbal (sd)
pink action
Streaming servisi
4k br diskovi
Torrent

LCD, koji je i lakši od OLED, može opušteno horizontalno, ako se ne varam
Pretpostavljam da je ista situacija i sa MiniLED varijantama? Planiram uskoro kupovinu, pa me zaintrigiralo sve ovo...

pogreših u vezi poređenja težina LCD-ja i OLED-a. naime, kod LCD-ja dosta zavisi od pozadinskog osvetljenja. (pravi) MiniLED povećava težinu, pa je LCD sa MiniLED pozadinskim osvetljenjem teži od OLED-a

što se transporta ovakvih stvari tiče, najbolje je ispratiti šta piše na samoj kutiji. ovde se javlja problem što retko ko kači slike/snimke cele kutije
koliko vidim na slici koju je okačio @recognition , kutija bi trebalo da se transportuje vertikalno (strelice nagore takoreći u sredini)
1776870197022.png

pogreših u vezi poređenja težina LCD-ja i OLED-a. naime, kod LCD-ja dosta zavisi od pozadinskog osvetljenja. (pravi) MiniLED povećava težinu, pa je LCD sa MiniLED pozadinskim osvetljenjem teži od OLED-a

što se transporta ovakvih stvari tiče, najbolje je ispratiti šta piše na samoj kutiji. ovde se javlja problem što retko ko kači slike/snimke cele kutije
koliko vidim na slici koju je okačio @recognition , kutija bi trebalo da se transportuje vertikalno (strelice nagore takoreći u sredini)
Pogledajte prilog 536768
Nisam bas siguran da su tezi od oleda, ovaj Panasonic je oko 24kg, a par sto sam gledao mini led 19-23 kg.
Da neko kupuje iz Madjarske kp i da mu se isporucuje na adresu niko se ne bi ni setio da pita da l je horizontalno ili vertikalno ( vrv prvi ja , da nisam citao ) a isto tako i iz Srbije .

Nisam bas siguran da su tezi od oleda, ovaj Panasonic je oko 24kg, a par sto sam gledao mini led 19-23 kg.
Da neko kupuje iz Madjarske kp i da mu se isporucuje na adresu niko se ne bi ni setio da pita da l je horizontalno ili vertikalno ( vrv prvi ja , da nisam citao ) a isto tako i iz Srbije .

U njihovom slučaju je uvek vertilkalno, jer retko voze jedan. Kada čekaš na Horgošu možeš često da vidiš mini-venove da voze TV-ove u oba smera, naređane vertikalno. Ovi iz Srbije verovatno idu na sevis ili šta već...

Pogledajte prilog 536768
To je ta retka fotka koju ja imam🙂
Nema nikakvih problema sa transportom horizontalno...moj tast bi to doterao na krovnom nosacu iz Nemacke bez ustezanja🙂

Dajte da čujemo epilog sa pdv i da gasimo svetlo.

Vracen i pdv. Hvala svima na paznji

Nazad
Vrh Dno