Šta je novo?

Povoljan opticki internet

el_patron

Čuven
Učlanjen(a)
22.08.2009
Poena
515
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5600 + Arctic Freezer 34 eSports
Matična ploča
MSI Tomahawk MAX
RAM
Kingston Fury Beast RGB 2x16GB
GPU
Sapphire 6650XT Nitro+
Storage
Kingston A2000/Transcend 230s/HDD 500GB
Zvuk
Microlab M660BT + Razer BlackShark V2 HyperSpeed
PSU
Asus Rog Strix Gold 750w
Kućište
Be Quiet Pure Base 500FX
Monitor
Gigabyte M27Q3
Miš & tastatura
Razer Deathadder v3 Pro+ NZXT Function 2
Mobilni telefon
iPhone 17 Pro
Pametni uređaji
Xiaomi 3C, Xiaomi S20+
Pristup internetu
  1. Optički internet
S obzirom na skorasnja desavanja gde je MTS kupio Orion i samim tim cene koje su bile u Orionu vise nece postojati, mislim da bi bilo dobro da imamo jednu ovakvu temu gde ce ljudi moci da razmenjuju iskustva ili predloze neku alternativu.

Ja sam kod Oriona koristio samo internet, imao sam brzinu 1Gbs za nekih 1650din. Posto mu mi javili da je ugovorna obaveza istekla, gledam gde preci, a da to ne bude neki krs, al opet da ne moram da placam 3000-4000din samo za net. TV mi ne treba.

Naleteo sam na Globatel gde pise da su zvanicni partner Oriona sto kapiram da znaci da su na njihovoj infrastrukturi: https://globalnet.rs/

Ima li neko vise informacija o njima ili neki drugi predlod?

YuNet. Imaju akciju do kraja aprila - 500/250mbps za 1990 dinara (samo na MTS infrastrukturi nazalost, staticka IP ulazi u cenu).

Naisao sam na A1 ponudu gde je prvih 9 meseci besplatno. Moze i da se podeli na ceo ugovor pa rata za osnovni internet paket ispadne oko 1670din.

Svakako sam podneo zahtev za raskid ugovora u MTS-u, cekam da me pozovu da vidim sta ce da mi ponude. Ako mi daju ono standardno 3 meseca pa posle puna cena, prelazim na A1.

Po zakonu, po odlukama RATEL-a da. Po dokumentima donetim od strane telekoma da.

Ali u praksi, jedno veliko NE. Telekom se u ovoj ludoj državi pravi isto toliko lud. I to tako prolazi, tako da NE

Nazad
Vrh Dno