Šta je novo?

Mehanicke Tastature

stigao mi GX87

1.jpg 2.jpg

Verovatno je psihološki momenat (stigla nova igračka)....ali mi zaista deluje komotnije za kuckanje od 75% varijante (Yunzii sa prve slike). Prekosutra mi stižu dva seta keycaps-a sa AE, pa ću još malo da je ulepšam. Prekidače neću da menjam za sada, jer mi se ovi čine ok. Zvuk je malo prijatniji, malo prigušeniji u poređenju sa Yunziijem, koji će verovatno da završi u kancelariji.

Sad još samo da nabavim neku 65% varijantu...da "zatvorim krug" 🙂 Zen65 mi se opako sviđa.

Poslednja izmena:

Ali taj zvuk.....sjajno!

taman hteo da ostyavim link 🙂

very interesting board (TKL is not my cup of tea, but...)

Novitet kod Nuphy - Field 75 HEV2

1774614206532.png

kakve su wooting tastature? prvi put čujem za njih ali ih vidim da su kao poznate?

za pro gaming odlicne, oni su izmislili HE switcheve

Uzeo ovaj komplet: Logi tastatura i mx3s miš. Tastatura mi je neverovatna, miš, onako... Ne znam ni da objasnim šta mi fali. Verovatno je do drajvera. Dešava se da mi softver kaže da je došlo do greške i da treba da upalim i ugasim miša. Pojavio se novi, mx 4, sitna unapređenja... Ima li smisla kupiti ga? Jedva se uzdržavam. Razum kaže NE, srce: trči, kupuj, nestaće za 5 godina😂 Pre 30 godina sam imao Logitech mouseman+, sjajan kuglični miš! Kupovao izopropil alkohol da čistim osovine - slatke muke😊
Deluje mi bolje od svega što sam posle koristio...

Zar taj komplet ne sadrži MX Keys koja je klasična membranska tastatura?
Ima posebna tema za MX Master 4.

Logitech "mehaničke" tastature nisu hot-swap, tako da to ne bih uzeo nikada. Podešavaju se preko Options+ softvera, dok većina, iole boljih, koristi QMK/VIA interfejs i pamti podešavanja u samoj tastaturi.
Meni je tastatura sjajna. Naravno nije za igranje. Kupio sam komplet sa mišem Mx 3S ili kako se već zove. Miš mi je nekako bezveze. Ne znam ni da objasnim šta mu fali. Zaboravi podešavanja, pa mi softver javi da treba da ga ponovo ugasim i upalim. Sad se pojavio Mx 400. Ima li smisla kupiti ga? Jassssssno je da ovo nije igračka priča. Nije mi do još jednog tastera... Evo i tastatura ume da zabaguje -vidi se broju "S" karaktera. Desi se da da ih duplira... Nedopustivo za ovu cenu. Više sumnjam na šugavi Win 11.

Postovao sam na pogrešnom mestu, izvinjavam se! Kad sam već tu, dobra je tastatura. Treba se navići na kraći klik...

Nazad
Vrh Dno