Nego hajmo sad iskreno misljenje o odgledanim poredjenjima. Ima li ko da je odusevljen onim sto je video?
Oppo definitivno ima potencijal, jer realno gledano, sve što je moglo da se ugura, ugurano je. Procesor, velika baterija, možda i najraznovrsniji sistem kamera, ram, memorija, jednostavno sve što je na tržištu najbolje. je tu Da li će to u praksi napraviti razliku, videće se narednih 3-5 meseci,
Trenutno sve šta sam odgledao, X300 PRO, daje često ili iste ili bolje slike i video i od X9 Ultra i od X300 Ultra ( osim tamo gde je ogromna prednost hardvera na Ultrama, kao npr na ultra wide kod 300 Ultre ). Kako i zašto, moje viđenje jer je ispeglan telefon do maksimuma poslednjih 6 meseci, gde ako pogledamo kineske komparacije, ide rame u rame sa ajfonom čak i u videu, a negde ga i prevazilazi, dok to nažalost nije slučaj sa ovo Ultrama ( u ovom trenutku ). Best buy sada, zaista mislim da je PRO varijanta ( Oppo ili Vivo ), jer za relativno malo keša, ima se strašan spoj softvera i hardvera, koji će da služi dosta dugo. Dok na duže staze i uz malo vere, i za malo više keša, ide se na Ultre, Oppo, Vivo, Xiaomi.
Tako da, mislim da će Ultre dostići svoj maksimum tek na leto, ali potencijal kamere je ogroman, samo softver mora da isprati, a mislim da hoće, jer ne verujem da bi kreirali ovakav globalni hajp, sa faličnim kamerama. Kina ide strpljivo i kalkulisano, nekad i zastrašujuće tiho, ali definitivno sigurno, osvaja sve sfere svega..