Bec nije bas mali aerodrom, mozda nije kao frankfurt ili amsterdam, ali daleko je veci od beograda. Moj savet je da probas da vidis sa njima neku drugu konekciju koju mogu da ponude. Kad putujem sa presedanjem, gledam da bude barem sat ipo vremena izmedju dva leta. Ne znam u kom terminu putujes (datum i vreme), ali avioni kasne, 'sigurna' je samo prva rotacija (prvi jutarnji let) dok poslednji let ume da saceka putnike jer im je to isplativije nego placanje hotela i penala. Sve izmedju ume da bude lutrija, ako okasni iz beograda 15-20 minuta i zabodes neku guzvu na pasoskoj moze da bude bas napeto. Sam ees nije toliki problem na aerodromima, gore je da se desi da dodjes u grupi sa nekim long range letom van evrope i da bude dugo cekanje.
Da dodam, ako ti vreme sletanja na destinaciju kasni vise od 3 sata u odnosu na prvobitni let, imas pravo na kompenzaciju prema EU regulativi 261/04. To ukljucuje i tvoj slucaj, kada te prebace na alternativni let, pa vreme stizanja na odrediste bude 3+ sata kasnije od prvobitne karte, kao i kad jednostavno originalni let kasni 3+ sata.
Sve u svemu, sanse da sve bude ok su dobre, ali nisu 100% sa samo sat vremena izmedju dva leta.