Šta je novo?

Samsung Galaxy s27

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

nitro5

Cenjen
Učlanjen(a)
29.06.2022
Poena
165
Bio bi i red😃

Dzabe velika baterija, ako cpu i sistem nisu optimizovani. To i kamera po meni su prioriteti, sve ostalo je na mestu. Bolja baterija ce sama po sebi doci sa boljim sistemom.

Generalno super ideja da baterija bude lako izmenjiva kao što je bila na starim telefonima od pre 15-20 godina. Lepo kupiš rezervnu, kad ti zatreba promeniš za 10 sekundi, nema power benkova, nema muke sa punjačima...

Još kad bi mogla da se puni na eksternom punjaču, pa nikad da ne stavljamo telefon na punjač

Imas u FairPhone-u.

Wait, what’s the Galaxy S27 Pro? The Galaxy S27 Pro is a new model that Samsung is apparently working on to include alongside the expected three models.

As the Galaxy S25 Edge didn’t sell too well and a successor was put on hold, the company needed something else to take its place. Enter a Galaxy Pro phone.

This model will apparently feature all of the same specs as the Ultra except for the S Pen, which is will lack. It might also be 0.1 inches shorter than the Ultra.

Sta, PRO model ce biti manji od Ultre za par milimetara??? Potreban je PRO model sa specifikacijama pribliznim Ultra modelu u dosta manjem pakovanju a ne jos jedan model od 6.7" ili 6.8"... Koja je poenta takvog modela pored Ultra modela onda? Ne zelim da verujem da je ovo tacna informacija.

Ako izbace s-pen i privacy screen a ostanu kamere iz Ultre, ja ću biti instant kupac za S27 pro. Ali ako smanje ekran na nivo običnog modela onda neću. Nije ni Samsungu lako, treba udovoljiti svakakvim izvoljevačima. 🤣

Pa da mi bude rupa u telefonu, c, c, c...

Nećete me prevariti! Taj S25U je na samo par meseci da mu Samsung namerno degradira kameru i bateriju... Pred izlazak mog novog lepog S27 pro. 😁

Pa to je super, biće zato i malo jeftiniji sa jednom kamerom manje 🤣

Kao što je Galaxy Alpha bila prekretnica kod Samsunga sa S5 na S6, tako će sada Edge biti prekretnica sa S26 na S27.

Dizajn odavno igra ulogu, a sada je to jedino po čemu se telefoni razlikuju.

Portfolio će ići tako da kopira Apple filozofiju, dakle PRO je kao Vanila po veličini. Plus/Edge/Slim će biti u sredini, a Ultra kao najveći.

PRO sa procesorom, kamerama i ekranom kao Ultra u veličini base modela i maksimumom baterije koja može stati u tu manju veličinu (ne mora kao na ultri)... I'm in. Mislim da ima puno ljudi koji čekaju ovako nešto jer im je muka od žuljeva na prstima od težine/veličine zarad premium specifikacija.

Nazad
Vrh Dno