Jel ovo na PC-ju obična verzija? Igrao sam remastered na PS5 i izgleda mi bar jedno 3-5 puta bolje nego ovi screenshotovi.
Valja li? Ono sa promenom klime pa kreiranje sveta iznova?
Da, odlična igra, igrao sam pre par godina kada je izašla 2023. Odličan rpg, podseca na Freelancer. Pravi dragulj, jednostavno te uvlači, pretraživanje olupina,loot, questovi, sistem progresije, svetovi trgovci, puzzle sve je tu.Everspace 2
Igrao sam ovo dok je bilo u pre-releasu , mislim da je bilo ograniceno na 2 planetarna sistema ali je opet bilo vise gameplaya nego danasnje AAA igre.
Odusevio se i rekao sebi da cu obavezno da odigram cim izadje full release... i zaboravio potpuno.
I kako mi je drago sto jesam tad, igra mi je jedna od omiljenih sad. Duhovni naslednik Freelancera samo sa roguelike zacinom. Igra je ogromna i za pojmove velikih timova a kamo li za tim od 25 ljudi koji su je sklepali. I svet a vala i questovi/misije. Polovina sporednih misija je duga kao main questovi u visokobudzetnim igrama. Grafika je mnogo bolja nego na shotkama, zvuk odlican, fizika isto (nije njutonska ali ima elemente inercije, tezine i zadovoljice cepidlake), Podjednako lako se igra i na kontroleru i na misu/tastaturi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari