Šta je novo?

MNP u praksi - vase price i iskustva

@salevs možda će dati kontra ponudu neograničenih minuta i po 30GB u narednih 6 meseci, tako da je čak i poželjno.

Broj je skoro prebačen sa firme na moje ime (fizičko lice). Da li postoji restrikcija od 60 dana čekanja za promenu operatera u ovom slučaju, ili mogu odmah da pokrenem proceduru prenosa?

Ne postoji ograničenje.

Moguće je da će pokušati da ometaju, ali treba istrajati. Sa yettelom imam iskustva i oni se uvek prave ludi i svaki put odbiju, pa moraš biti uporan da im razjasniš pravilnik. Nekoliko puta isprobano i nijednom nije išlo glatko, ali je rešeno uspešno nakon ubeđivanja.

Sa ostalim operaterima nemam neposrednih iskustava pravno --> fizičko --> MNP ali se nadam i verujem da nisu teški kao yettel

Isti slucaj za suprugu. MTS ... Da li da je nateram da smao posalje mail, "upozant sam da broj mora biti u mrezi", da sprecim probleme?
Unapred lepo, "znam za pravila, ocekujem razuman odgovor, da ne ukljucejemo Ratel odmah. hvala na sardnji"

nemam za "quote" ali pise "broj mora biti kod operatera minimum 60 dana" - da sprece seljakanja non stop.

Isti slucaj za suprugu. MTS ... Da li da je nateram da smao posalje mail, "upozant sam da broj mora biti u mrezi", da sprecim probleme?
Unapred lepo, "znam za pravila, ocekujem razuman odgovor, da ne ukljucejemo Ratel odmah. hvala na sardnji"

nemam za "quote" ali pise "broj mora biti kod operatera minimum 60 dana" - da sprece seljakanja non stop.
Pustili su prenos oba broja bez problema.
Nema potrebe da saljete bilo kakav mail.
Izgleda da u poslovnici moraju da lupaju gluposti; ali da ipak postupaju u skladu sa zakonom.

ah, poslato vec, no nebitno. Naravno da je broj konvertovan u prepaid na prenosu.
Javicu bas, ko zna da li je pokrenuto, potpisan zahtev u cetrtak, dok se vrati pa zvanicno pokrene...

Da, pustice prenos MTS, zvali popodne suprugu i nude 50% na bilo koji paket. Do sutra ponuda vazi.
Ja ne vidim da ista i sa 50% moze da parira globaltellu. Ako neko vidi...

Zasto?
kupio esim da probam, kaci se na identicne bazne stanice, identican nivo signala (netmnonster), 48 sati test - sve isto kao i mts (ja sam na mts). kolege ga masovno koriste... NNiko se ne zali.

Nazad
Vrh Dno