Šta je novo?

Želite telefon manjih dimenzija, ali ga nema na tržištu? Veliki Android proizvođači nude samo ovu alternativu

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Samsung-Galaxy-Z-Flip-7-3-scaled-e1776668252259.jpg

Želite telefon manjih dimenzija, ali ga nema na tržištu? Veliki Android proizvođači nude samo ovu alternativu​

Mali telefoni su gotovo nestali sa tržišta, a vodeći Android proizvođači kao alternativu nude preklopne modele

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...ndroid-proizvodaci-nude-samo-ovu-alternativu/

Znam, ja sam izrod, al evo, držim u ruci npr samsung A serije, A36/A56, mene posle 15 minuta boli ruka. Pa ono, ako je cilj da telefone držimo na stolu kao laptop, samo napred, drugovi!
U davnom svom internom tekstu za društvo, šalio sam se kako ćemo 2030. telefone da kotrljamo u koferima na točkićima. Sve sam mislio staće sa tim povećavanjem, al jok. Korisnike naravno niko i ne pita, i sve što rade je samo pod izgovorom da korisnici traže. DObra fora. Kome bre treba ekrančina, eno mu tablet, pa neka ga šeta tamo amo. Meni treba pametni telefon, kompaktan, ispod 200 grama, da me ruke ne bole, kao da sam kopao kukuruz ceo dan.
Al jes, ko mene i mene sličnima šta pita. Zato ću sledeći telefon da kupim, pa nikad. Dok ovo što imam ne crkne il ne napravi neko nešto opet dovoljno malo za moje ruke.

Mislim da su andorid i ios malo upropastili telefonski svet. Svi kažu Nokia je bila luda i ekspermitentisala 2000ih i 2010ih ali i ostali proizvođači su. Touch i ikonice počinju da smaraju realno. Nema uzbuđenja od olovčice na note seriji i orvog mega ekrana. Ok oreklopni telefoni su cool, ali su skupi i opet isti skin. Više bih volela motorlu i sony ericsson vibe iz fimla čarlijevih anđela, nego odvratni monoblok u koje gledam već 15 godina

Nazad
Vrh Dno