4. Ugovor se zaključuje na neodređeno vreme. Ukoliko korisnik ne izvrši uplatu mesečne naknade za odabrani paket u periodu od 24
meseca od poslednje uplate mesečne naknade ovaj ugovor se smatra automatski raskinutim.
5. Korisnik mesečnu naknadu u okviru odabranog osnovnog paketa usluga plaća unapred (pripejd). Naknada za uspostavu (priključenje)
usluge iznosi 4000.00 RSD. Korisnik se obavezuje da ovu naknadu plati unapred jednokratno, te dostavi operatoru dokaz o izvršenoj
uplati, radi uspostave (priključenja) usluge. U slučaju da Korisnik podnese zahtev za raskid ovog ugovora u roku od 14 dana od dana
njegovog zaključenja, odnosno uspostave (priključenja) usluge, naknada za uspostavu (priključenje) usluge neće biti refundirana.
Budi slobodan! Koristi dok ti treba, prekini kad ti ne treba. Aktiviraj ponovo kad god hoćeš.
Hteo sam da odmah to završavaš, da imam jasnu i čistu situaciju pre potpisa drugog ugovora. I da kao makar u teoriji smanjim verovatnoću da mi u maju pošalju račun 5000 za Supernova paket pa da se oko toga natežemo. Pa da mi u junu ponovo pošalju račun za maj...Nakon 24 meseca, nemaš više nikakvu obavezu prema njima.
Ako ti to urade, jednostavno im ne platis. To nije tvoj problem. Po tvojoj logici, mogu da ti prodaju i ciglu.da kao makar u teoriji smanjim verovatnoću da mi u maju pošalju račun 5000 za Supernova paket pa da se oko toga natežemo. Pa da mi u junu ponovo pošalju račun za maj...
Juce sam svratila u MTS u Beocentru, i postavila to pitanje, rekli su mi da imaju jako puno prigovora, i da je rok za resavanje prigovora iz tog razloga mesec dana, da do tada ne placamo racun za mart, jer ce ko god je ulozio prigovor dobiti do kraja ugovora po starom i nov racun za mart. Ja sam ulozila prigovor 07.04. Na moje pitanje zasto mi to sve neko ne napise, jer sta mi znace usmena obecanja, odgovor je da su u haosu. Cekam jos koji dan, a onda zahtev za raskid ugovora za svaki slucaj, jer od momenta kada te obaveste da postoje neke promene u ugovoru, a obavestili su me 07.04. kada su mi na meil poslali uvecan racun, imas pravo u roku od mesec dana da raskines ugovor bez placanja penala, posle toga se smatra ako nisi reagovao da si saglasan sa promenom.Meni jos uvek nisu nista odgovorili na mail koji sam poslao 9.4. na prigovor racuna. Da li mogu da ocekujem neki odgovor od njih, kakvi su rokovi?
Podeno sam prigovor putem ratelovog sajta. Zvao sam i mts call centar, i rekla mi je da su dobili prigovor putem mejla i da je zahtev jos u obradi i da ne placam racun koji sam dobio dok me ne kontaktiraju. Ugovor sa orionom mi vazi do septembra 2027. godine.@Despot92
Rok je 8 dana. Sledeći korak je RATEL. Ali ne mail, nego prigovor na rad operatera (popunjava se forma na sajtu)
svakako salji na mail sve informacije, mail prepisku bez obzira sta su i da li su odgovorali sam poslao Ratelu kao dokaz.Juce sam svratila u MTS u Beocentru, i postavila to pitanje, rekli su mi da imaju jako puno prigovora, i da je rok za resavanje prigovora iz tog razloga mesec dana, da do tada ne placamo racun za mart, jer ce ko god je ulozio prigovor dobiti do kraja ugovora po starom i nov racun za mart. Ja sam ulozila prigovor 07.04. Na moje pitanje zasto mi to sve neko ne napise, jer sta mi znace usmena obecanja, odgovor je da su u haosu. Cekam jos koji dan, a onda zahtev za raskid ugovora za svaki slucaj, jer od momenta kada te obaveste da postoje neke promene u ugovoru, a obavestili su me 07.04. kada su mi na meil poslali uvecan racun, imas pravo u roku od mesec dana da raskines ugovor bez placanja penala, posle toga se smatra ako nisi reagovao da si saglasan sa promenom.
ni meni od 30.4 sto se tice zahteva za raskid u istom mailu sam se zalio i na brzine sto je tehnicka odmah sutradan odgovorila, te da ce mi se oko raskida neko javiti , zvali su tri puta u vezi toga da ponude novi ugovor a na pitanje za raskid samo odjebavali, tako da je jasno sta rade. Raskid otaljavaju da bi naplatili jos koji mesec.Meni jos uvek nisu nista odgovorili na mail koji sam poslao 9.4. na prigovor racuna. Da li mogu da ocekujem neki odgovor od njih, kakvi su rokovi?
Napisao mail gde sam se zalio na racun. Cekao 10 dana na odgovor. Danas stigao sms:Pogledajte prilog 536485
Napisao mail gde sam se zalio na racun. Cekao 10 dana na odgovor. Danas stigao sms:Pogledajte prilog 536485
Kad si zvao poslednji put? Ja sam zvao 18.03. i tad nisu naravno ništa znali.Poslednji put kada sam zvao, nisu znali nista da mi kazu jer nisu imali plan sta da rade sa prepaid korisnicima.
Recimo oko 1 aprila. I necu ih zvati, ne zelim da provedem 45 minuta slusajuci "cekanje je duze od 5 minuta"... Tada su mi rekli da ce oni mene zvati, za sada nema poziva.Kad si zvao poslednji put? Ja sam zvao 18.03. i tad nisu naravno ništa znali.
A verovatno i danas ne znaju...
Nista ni kod mene.. 🙂Kako me mrze samo 😂😂
Ništa SMS za mene.

Identičan paket i situacija kod mene. Za sada mi izgleda da je brzina, tj. paket ostao isti kao kod Oriona. Takođe, u prilog tome ide i opis usluge koji stoji na računu koji mi je mts poslao 7. aprila:Dobih identican SMS za prigovor podnet 8 aprila u poslovnici.
Ugovor mi traje jos vise od godinu dana, za samo internet 4.5/1 Gbps.
Primetio sam da su me u toku prosle nedelje dok nisam bio kuci prebacili na MTS/Supernova IP i CGNAT.
Brzina za sada deluje da je ostala ista, a ne znam da li da ocekujem u skoroj buducnosti skaliranje na neki od paketa iz postojece ponude, kao sto je ovde vec pisano da rade.
Da li ima neki nacin na koji mogu da se zastitim od toga, zahtevanjem formalizacije ugovora/ankesa?
Iz mog slucaja je ocigledno da postoje mogucnosti da se zadrze stare Orion brzine.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari