Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

Stoji negde u napomeni prilikom porucivanja kada bi trebalo da bude dostava.Nekada bude odmah nekad kroz neko vreme.

Vidim...ali ima dodatnih zjbncija. Kad preko Incognito napraviš kupovinu i on ti kaže da se uloguješ...on tu napravi neki virtuelni account??
Ne povuče sve podatke od naloga kojim si se ulogovao.

I ako sam ja napisao u instrukcijama na koji mail da pošalju, još ništa ne stiže.

U nekom help članku vidim da to ide na neki mail u Communication odeljku koji sam ja tek naknadno namestio. Bogtepita gde su poslali...

Da li je uvijek moguce samo kupiti jedan gift card, da znam zbog banke, nedavno sam kupio nesto na poljskom sajtu zvali me 3x da pitaju zasto radim te transakcije!!!!

Please ensure that your card is enabled for online shopping and has sufficient funds before retrying the payment. Contact your bank if this problem continues. Trenutno stanje, jel nesto radim pogresno pa nece da prodje da znam da mijenjam, kartica namjenjena samo za internet bankarstvo i ima sredstava na njoj??

Last chance to play - izlaze iz kataloga sledećeg meseca:

Control Ultimate Edition
The Dark Pictures Anthology: Man of Medan (select regions including Japan)
The Dark Pictures Anthology: Little Hope
Mortal Shell + Mortal Shell Enhanced Edition
MotoGP 25
Sand Land
Soul Hackers 2

Bukvalno završavam Control, još 3 misije su mi ostale i baš preporučujem. Čudan je vajb i atmosfera kao Alan Wake (u istom su univerzumu), a brži gameplay i kul mechanics.

Meni je uvek stizao odmah.

Ja od ranih početaka imam UK i USA nalog. Za gift card dopune jurim popuste na: loaded i g2a sajtovima, i onda ridimujem na svojim nalozima lovu i kupujem PS plus (koji mi vazi automatski i na drugom nalogu) ili kupujem neke nostalgy igre ili koje nemam na plusu.

Nazad
Vrh Dno