Šta je novo?

Stremio

Rade li vise ovi dodaci zna li neko da mi provjeri?

MediaFusion | ElfHosted
MultiScraper
The Movie Database Addon
Streaming Catalogs v.1.1.1

Šta beše sa Vidom (Hisense), može da se instalira Stremio ali radi mi samo Torentio RD. Sve ostalo piše nešto u smislu video nije podržan!?

Vratio sam staru dobru verziju 1.7.4 i sad radi podešavanje titlova. Neverovatno da za 2 meseca nisu izbacili update s ispravkom.

Sta je ovaj streaming server sto mi web Stremio trazi da instaliram na PC? Probao jedan fil i radi i bez toga.

Screenshot_67.png

Može li ukratko šta je prednost ovoga sem što rade linkovi. Mislim jel ima nekih preteranih prednosti pored toga uzimajući i obzir da Trakt i slično ne koristim niti dajem ocene pa ne znam koliko ima smisla za mene. Hvala
Evo ti još naprednije verzije AIOStreams-a 🤣
Iskreno, ja nemam više volje za eksperimentisanjem. Držim se HTTP dodataka na TV-u sa jednim nalogom i AIOStreams konfiguracijom na tabletu i računaru sa drugim nalogom.
ps nuvio addon ukinut, pretpostavljam zbog sopstvene platforme
e da, hayduk i weabstreamrMBG definitivno možemo smatrati istim dodatkom

Može li ukratko šta je prednost ovoga sem što rade linkovi. Mislim jel ima nekih preteranih prednosti pored toga uzimajući i obzir da Trakt i slično ne koristim niti dajem ocene pa ne znam koliko ima smisla za mene. Hvala
Ukratko, imas 2 addona, jedan agregator AIOstreams koji objedinjuje scrappere i zatim lepo poslozi rezultate pretrage po svim parametrima i drugi addon AIOmetadata koji daje lepo sredjene kataloge sa posterima. Trakt je tu vise da ti daje nove predloge za gledanje, ne moras nista da ocenjujes.
Ranije sam imao gomilu addona za razne stvari. Sad su ova dva sve objedinila. Jedino dodatno imam Titlovi addon. Mnogo preglednije, a i brze.

Može li se kako izvesti konfiguracija stremio iz jednog naloga i uvesti u drugi (mislim na to koji su addonovi i njihova podešavanja)?

Plaćam 5 streaming provajdera i nijedan nema film koji hoću sa gledam. Setim se Stremia, znam da i tu Plaćam RD nalog i upalim aplikaciju na LG tv posle par meseci i izbacuje mi grešku "video not supported" kada odabrrem RD+ link..

Da li sam propustio nešto u par meseci? I dalje funkcioniše isto kao pre godinu dana?

Ma samo me zanima cemu sluzi
Plaćam 5 streaming provajdera i nijedan nema film koji hoću sa gledam. Setim se Stremia, znam da i tu Plaćam RD nalog i upalim aplikaciju na LG tv posle par meseci i izbacuje mi grešku "video not supported" kada odabrrem RD+ link..

Da li sam propustio nešto u par meseci? I dalje funkcioniše isto kao pre godinu dana?
Meni tako na Hisense Vidaa OS ali iskljucivo kada nije RD

Meni na LG radi odlično.

Koji film je u pitanju?

Pa ako niai platio RD god dana onda ne radi 🤣, šalu na stranu našteluj addon ponovo možda si resetovao api.

Wishmaker 😀
Iz 10tog puta uspeo je da pusti film.

Ulogovao sam se na telefonu na streamio, 0kliknuo sync addons na TV i možda je to pomoglo. 9 od 10 puta ne učita snimak i samo piše video not supported. Pa ako se nekom slično desi...

A opet, Amazon prime, HBO, SkyShowTime, Netflix, Voyo, Apolon.. I nema šta hoću. Prava sam budala što ne koristim stremio i ćao..

Koliko ti ukupno ode na te pretplate ako nije tajna? jer stremio dodje oko 3e zbog RealDebrida (ili slicnih servisa)

Мислим да је јача сада апликација Дебрид Стрим од Стремиа? Али се плаћа преко Гугл плеј продавнице... 2 и нешто хиљаде за годину дана + претплата за РД и без РД-а не може да ради, обавезан је. Али овако као апликација је простија а функционалнија јер је буквално копија Нетфликса. Стремио је много популарнији нема ту шта и то ће тако да остане јер се годинама градио и постао ово што јесте плус за разлику од Дебрид Стрима може и преко Виндовса да ради, овај само на Андроиду за сада, а и не верујем да има планова да се шири.

Мени је рецимо предност Дебрид Стрима што се само претплатиш, улогујеш и то је то. Два адона за скрејпер и опен сабтајтлс су аутоматски инсталирана, каталози се сами обнављају на недељу дана, док могу и сами да се праве преко Тракта и стандардно преко Тракта може да се прати прогрес, мада може и овако локално преко апликације.

Повремено преко Редита пратим суб за Дебрид Стрим и видим да се аутор баш цима и избацује ажурирања често, слуша кориснике и редовно одговара и комуницира са њима за разлику рецимо од Синклера где се чини да иде једно ажурирање на преступну годину 🤣

Dobar je debrid stream, ali Nuvio napreduje iz dana u dan

Mogu li da imam isti nalog na dva uređaja, na dva različita mjesta, sigurno se neće koristiti istovremeno?

Nazad
Vrh Dno