Šta je novo?

Hbo Max Disney+ Hulu Amazon prime video Netflix

Iz padajućeg menija odabereš pozivni za Srbiju

Ili drugi način, napravite normalan srpski nalog na Amazon Com i onda se sa tim nalogom prijavite na amazon eg i dodate egipatsku adresu, a broj i kartica su vec sačuvani
Otvorena je tema za Amazon ali eto čisto ovde da napišem, značiće ljudima...ne može izgleda više direktno da se otvori nalog na Egiptu jer jednostavno traži verifikaciju za egipatski broj telefona, ne prihvata srpski broj iz padajućeg menija pa sam posegnuo za otvaranjem srpskog naloga gde od podataka ide naravno mejl, srpski broj telefona a onda se sa tim nalogom ulogovao na Egipat i tamo taksativno naveo fiktivnu egipatsku adresu, tu dodao broj naše kartice, u ovom slučaju Visa Rajfajzen, takođe i egipatski broj telefona i uzeo ovaj godišnji nalog, nešto malo manje od 500 dinara mi skinulo. Uzeo najviše zbog NBA prenosa, konkretno za predstojeći plej of gde neće imati sve utakmice da se vide kod našeg provajdera, evo makar za ovaj plej in ako ništa drugo. Može i da se prebaci na odgovarajuću temu ali ovde se najviše pisalo o svemu ovome.

Tako ja imam accounte za amazon.de, amazon.com i amazon eg.

Nisam se registrirao na amazon.eg, već sam koristio postojeći nalog....

Ja jos uvek koristim poljski. Cena je malo manja od 2k na godisnjem nivou plus se dobija i Luna (ex Prime Gaming)

Sta od ovih cheap subskripcija moze da se uradi preko ipada?Nesto citam da su zatvorili taj loophole da pored gift cardova sad mora biti vezana i kartica iz te zemlje za koju pokusavas da uzmes pretplatu.

Ja sada odradio svoj stari amazon nalog koji je svojevremeno radio preko turske, prebacio na Egipat i bez problema kupio pretplatu, 490 din godina dana 🙂
Hocu da gledam Denver vcrs

Eo da prodam foru za Crunchyroll ako nekom treba.
Napravite novi nalog nebitno koja zemlja,dodate karticu kao payment metod.
Upalite VPN na Indiju.Subskrajbujtele se po njihovim cenama i to je to.
Mega Fan godinu dana 5 i kusur evritja.
Pozdrav ljubiteljima animea 🙂

koji si vpn koristio, ja sam probao expressvpn nordvpn i purevpn i sve ih prepoznaje i nudi ili singapursku valutu ili evro.

Poslednja izmena:
Mene interesuje kako prvo dodaš karticu, a da ti ne skine? Kreneš sa trial?

India Vpn sa play store.
Ima u podesavanjima naloga da se doda payment metod.

Ja ne vidim u podesavanjima da ima da se doda payment metod a da se ne ide na Trial?

Ulogujete se na sajtu,kliknete na ikonicu profila,settings,pa kliknete opet na setings da dobijete prosireni meni,pa onda ispod purchases & credit ima opcija manage payments methods.
Tu dodate karticu i sacuvate.
Upalite Vpn i preko Crunchyroll aplikacije prihvatite trial za Mega Fan.
Kad prodje 7 dana skine sa kartice automatski i to je to 🙂
Trebao sam ovo na pocetku da napisem sorry
Obratite paznju da cena bude u indijskim rupijama.
Mega Fan godinu dana me je izasao 5.18 eur

Poslednja izmena:
Kod mene uspelo preko Surfsharka. Kao što je @Trollface rekao, iz browsera.
Ne morate 7 days trial, ispod imate opciju da se ide i bez toga

Jos kad bi reko kako si to uradio?Ja ni sa 7trial ne mogu, Visa, Master nista ne prolazi baca gresku.
Drugo po uputsvu napraviti account gde god i ubaciti karticu i onda kad ubacujem karticu kaze zemlja Srbija upozorenje kasnije se ne moze menjati?
Sto bi znacilo da koja god zemlja se izabere za karticu kasnije nece raditi na Indiju logicno zar ne?
Ali mozda radi ne kazem nisam jos tigao dotle 🙁
Probao 7dana trial iz Srbije baca neku gresku, bez Triala nisam nasao gde ima da se ubaci kartica ako moze neko da objasni sika?
Cenim da je ova cela igranka sa telefona i browsera, mada sam probao i iz aplikacie.

Poslednja izmena:
Jos kad bi reko kako si to uradio?

1. Uđeš na Crunchyroll preko omiljenog desktop browsera, otvoriš nalog ili se uloguješ na postojeći. U settings imaš opciju payment method, tu uneseš svoju karticu i sačuvaš i izađeš iz browsera.
2. Upališ VPN po izboru, u mom slučaju Surfshark i odabereš Indiju. Ponovo se uloguješ na Crunchy preko omiljenog browsera i on ti ponudi opcije za planove, Mega fan koštao oko 560 rupija za godinu dana. Imaš opciju 7 days free trial, a odmah ispod toga skip free trial. Klikneš na to i on ti skine taj iznos sa kartice.

To je to.

aaaa ja pokusavam svo vreme na mobilnom telefonu sa browserom.
Hvala

Uspelo, samo sam na desktop browseru ubacio karticu a na mobilnom kupio pretplatu.

Ipak nije uspelo, prijavilo prvo da sam premium user a onda da uplata nije prosla 🙁
Nece ni Visa ni Mastercard, kaze ne primaju internacionalne kartice.
Kako ste vi platili?
Probao i na desktop browseru i na telefonu isto. Uspeo da ubacim karticu na payment method.

Normalno,prosla erste devizna.Doduse ja sam isao na trial prvo.
Al to su cari ovakvih akrobacija pola foruma kupilo prime video preko egipta a meni nije htelo da prodje ni sa jednom karticom na kraju uzeo poljski.
Smekni kakve su cene u turskoj pa probaj sa njima

Meni je prošla visa raiffeisen

Isto prošla Erste EUR kartica. Iz mobilnog browsera.

Ja sam u Intesi, ko sto rekoh ne prolaze.

Ja sam uspeo preko telefona iz incognito mode. Za sada, jer naplata je tek sutra 😁 Visa virtuon Raiffeisen banke

Offtopic:Hbt sta nas je😂😂😂

Eo da prodam foru za Crunchyroll ako nekom treba.
Napravite novi nalog nebitno koja zemlja,dodate karticu kao payment metod.
Upalite VPN na Indiju.Subskrajbujtele se po njihovim cenama i to je to.
Mega Fan godinu dana 5 i kusur evritja.
Pozdrav ljubiteljima animea 🙂

Meni je uspelo sa turskim nalogom, bez VPN.
Samo sam u android playstore-u uzeo pretplatu sa turskim nalogom . I platio karticom vezanom za nalog.

Sve sam radio direktno na telefonu, bez vpn, naša kartica.
Mislim da prolazi i sa Apple oay ko ima iphone.

Prilozi

• Screenshot_20260503_094703_Google Play Store.jpg
    Screenshot_20260503_094703_Google Play Store.jpg
    64.3 KB · Pregleda: 19
Poslednja izmena:
750TL ili 14EU je godisnja pretplate. Skoro 3x skuplje od Indije.
Sa Turskim VPN aplikacija na mobilnom nudi cene u TL.
Tako da nerazumem sta znaci Turski nalog bez VPN i u Android playstoru.

Poslednja izmena:
Kolko kosta Turska pretplata koja banka/kartica koriscena?
Playstore na koju zemlju imas?

Kada sam uzimao bilo je 699 TRL za godinu dana, Megafan.
Sad je 749.
Playstore nalog je turski i vezana je Aik Mastercard kartica. Odatle mi ide i Disney +

Moźda neko da napravi Crunchyroll temu?
Ja sam skoro pravio ali mi admini obrisali bez objašnjenja.

Ok, sad razumem.

Nazad
Vrh Dno