Šta je novo?

Hbo Max Disney+ Hulu Amazon prime video Netflix

Iz padajućeg menija odabereš pozivni za Srbiju

Ili drugi način, napravite normalan srpski nalog na Amazon Com i onda se sa tim nalogom prijavite na amazon eg i dodate egipatsku adresu, a broj i kartica su vec sačuvani
Otvorena je tema za Amazon ali eto čisto ovde da napišem, značiće ljudima...ne može izgleda više direktno da se otvori nalog na Egiptu jer jednostavno traži verifikaciju za egipatski broj telefona, ne prihvata srpski broj iz padajućeg menija pa sam posegnuo za otvaranjem srpskog naloga gde od podataka ide naravno mejl, srpski broj telefona a onda se sa tim nalogom ulogovao na Egipat i tamo taksativno naveo fiktivnu egipatsku adresu, tu dodao broj naše kartice, u ovom slučaju Visa Rajfajzen, takođe i egipatski broj telefona i uzeo ovaj godišnji nalog, nešto malo manje od 500 dinara mi skinulo. Uzeo najviše zbog NBA prenosa, konkretno za predstojeći plej of gde neće imati sve utakmice da se vide kod našeg provajdera, evo makar za ovaj plej in ako ništa drugo. Može i da se prebaci na odgovarajuću temu ali ovde se najviše pisalo o svemu ovome.

Ja jos uvek koristim poljski. Cena je malo manja od 2k na godisnjem nivou plus se dobija i Luna (ex Prime Gaming)

Sta od ovih cheap subskripcija moze da se uradi preko ipada?Nesto citam da su zatvorili taj loophole da pored gift cardova sad mora biti vezana i kartica iz te zemlje za koju pokusavas da uzmes pretplatu.

Ja sada odradio svoj stari amazon nalog koji je svojevremeno radio preko turske, prebacio na Egipat i bez problema kupio pretplatu, 490 din godina dana 🙂
Hocu da gledam Denver vcrs

Nazad
Vrh Dno