DexterMorgan
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.07.2021
- Poena
- 325
Jel koristio neko titanium mirisne stapice za ventilaciju?
Kakvi su i koliko traju?
Kakvi su i koliko traju?
Jel koristio neko titanium mirisne stapice za ventilaciju?
Kakvi su i koliko traju?
Podignes patosnicu i naprskas ispod nije neki problem. A mozes i na samu patosnicu, zadnju recimo pa nek upije guma. A ima parfema koji su bas kao parfemi kakve koristimo, ne one gluposti sa jelkica.Stavio sam gumene patosnice ne vidi se skoro uopste tepih... Nemam gde da prskam, auto je generalno cist i ja to bas volim da mi pude pod konac, ima auto svoj miris, jer je nappa koza u autu i bas se oseca taj specifican miris koze, al ja bi i malo miris neki da osetim, a ne bih da bacim 30-40e na miris kao sto je titanium ili rituals a da ne znam dal valjaju...
Ja sam 90ih držao sve izumrle wunderbaume (na kraju ih je bilo desetak) ispod patosnica. Prodam čoveku auto, posle 2 god ga sretnem u dvorištu (kupac je bio ćaletova mušterija) - još uvek isto miriše 😀.Podignes patosnicu i naprskas ispod nije neki problem. A mozes i na samu patosnicu, zadnju recimo pa nek upije guma. A ima parfema koji su bas kao parfemi kakve koristimo, ne one gluposti sa jelkica.
Ima i oni rituals ali kazu da nisu dugotrajni, i oni dosta kostaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari