Šta je novo?

Amazon Prime Video

musicman

Poštovan
Učlanjen(a)
21.10.2022
Poena
95
1920px-Prime_Video_logo_%282024%29.svg.png

Amazon Prime Video je streaming platforma koja nudi bogatu knjižnicu filmova, serija i sportskih sadržaja uživo. Usluga je dostupna u više od 240 zemalja, gdje se nudi kao samostalna usluga ili kao dio šire Amazon Prime pretplate.

Poslednja izmena:
Nisam se naspavao, ni provjeravao što AI kaže. Rekoh mu da mi opiše uslugu u jednoj rečenici.

A na više mjesta kažu više od 200 zemalja! 🤣🤣

Ali...

"Razlika u brojkama (preko 200 ili čak 240) nastaje jer Amazon i slični servisi ne broje samo neovisne države, već i zasebne teritorije i ovisne regije.

Evo kako se dolazi do te veće brojke:
Suverene države: Spomenutih 195 priznatih nacija.
Teritoriji: Amazon uključuje mjesta poput Portorika, Guama, Američkih Djevičanskih Otoka, Gibraltara, Francuske Polinezije i sličnih koji nisu samostalne države, ali imaju vlastite regionalne licence za sadržaj.
Ukupni doseg: Kada se zbroje sve te različite jurisdikcije i regije, brojka se penje na više od 240 entiteta diljem svijeta."

Znači: 240 teritorija.. 😋

Molim te ispravi mi to 😉🙏

Poslednja izmena:
Od večeras mi Prime Video više ne pušta Dolby Vision već isključivo HDR10+, baš kad sam hteo da odgledam poslednju epizodu Fallout S02. Na kraju sam je odgledao na Stremiju i to na besplatnoj verziji Torrentia bez da mi je ijednom baferovao. Koliko vidim Amazon u Srbiji ne nudi skuplju pretplatu kao u drugim zemljama, uz koju ide DV. Ne znam šta ovo znači.

Odgledao LAC-GSW, odlična utakmica btw, savetujem gledanje odloženog prenosa bez prethodnog uvida u rezultat 😃 i koliko primećujem u "live and upcoming events" izgleda da će prenositi sve utakmice plej in/ofa.

Ajde da se upišem i na ovoj temi kao na prethodnoj vezanoj između ostalog za Amazon, lakše je za praćenje.

Dakle, biće nekih prenosa u plej ofu, ono što ne može da se vidi kod nas na AS, pre svega ta prva utakmica u seriji Denver-Minesota a vrlo verovatno i treća.

Da li je iko gledao nesto u live-u? I da li treba vpn? Ako se dobro secam nista nisam uspevao ono kad su tek krenuli sa prenosima, snimak posle ok, ali live nisam uspeo da nateram. I juce sam gledao, jel moguce da nema nigde nba sekcija nego mora kroz search? ili sam ja slep toliko 😀

Da li je iko gledao nesto u live-u? I da li treba vpn? Ako se dobro secam nista nisam uspevao ono kad su tek krenuli sa prenosima, snimak posle ok, ali live nisam uspeo da nateram. I juce sam gledao, jel moguce da nema nigde nba sekcija nego mora kroz search? ili sam ja slep toliko 😀
Radi bez VPN-a.

Ima selekcija upcoming live events na početnoj stranici

thx! chekiracu detaljnije popodne 😀

Gledao ja kliperse protiv voriorsa, i jutros sanse protiv voriorsa. Negde naleteh na vest da je arena ostala bez prava na pojedine mečeve baš zbog amazon prajma.
Ali za nas Egipćane zime nema.

NBA League Pass (international) i nebitno ko ima prava na prenose, a i VPN nije potreban.

Da, ali arena je dostupna svima a amazon prime oko 450 rsd na godinu dana. League pass 1200 rsd mesečno.

Da, ali arena je dostupna svima a amazon prime oko 450 rsd na godinu dana. League pass 1200 rsd mesečno.
League Pass Premium je skuplji, ali ide za više korisnika.
Ima tih naloga povoljno... 🙂

Ako ti je bitno samo uživo gledanje NBA utakmica onda možeš besplatno da gledaš fullHD strimove na mnogo sajtova npr. streameast, crackstreams, nbabite, sportsurge...

Svi oni đidaju to sa League Pass tako da možeš i komentatore birati 😀

Screenshot-20260418-170332-Sofascore.jpg

Samo obavezno uBlock Origin u browseru zbog blokiranja reklama jer svi ti sajtovi žive od toga!

Bar za NBA imaš izbora koliko hoćeš, nije to cipiripi Evroliga 😀

Poslednja izmena:
League Pass Premium je skuplji, ali ide za više korisnika.
Ima tih naloga povoljno... 🙂

Ako ti je bitno samo uživo gledanje NBA utakmica onda možeš besplatno da gledaš fullHD strimove na mnogo sajtova npr. streameast, crackstreams, nbabite, sportsurge...

Svi oni đidaju to sa League Pass tako da možeš i komentatore birati 😀

Screenshot-20260418-170332-Sofascore.jpg

Samo obavezno uBlock Origin u browseru zbog blokiranja reklama jer svi ti sajtovi žive od toga!

Bar za NBA imaš izbora koliko hoćeš, nije to cipiripi Evroliga 😀
E nemoj tako o EL 😡😅 doduše, posle derbija mi se ogadio sport a ne EL. Kod NBA uglavnom pratim plej of, do tada samo vikendom oni naši noćni termini.
Razumeli smo se sve, da se vratimo temi 🙂

Ima selekcija upcoming live events na početnoj stranici
Na aplikaciji na LG-u nema ove sekcije, opet sam morao preko search-a... A stream sljaka, slika bruka. Meni prime ima najozbiljniju sliku od svih servisa sto sam probao...

Na aplikaciji na LG-u nema ove sekcije, opet sam morao preko search-a... A stream sljaka, slika bruka. Meni prime ima najozbiljniju sliku od svih servisa sto sam probao...
Pretpostavljam da kad jednom budeš gledao, algoritam će ti izbacivati preporuke na vrhu početne stranice. Ovo sam skrinšotovao sa telefona.

Prilozi

• Screenshot_20260418-212420.png
    Screenshot_20260418-212420.png
    388.9 KB · Pregleda: 34
Nazad
Vrh Dno