Šta je novo?

Kako kupiti Apple Care +

• Začetnik teme Začetnik teme rix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li je neko imao slučaj:

Aktiviranje AC+ preko usa paypal fore, onda gift card za nadalje sve regularno… ali posle toga kupovina ac za NOVi uredjaj, nor sluske, sat, bilo sta - da li za taj novi, sledeći uredjaj skida prvi iznos sa PP ili sa gift?

Da odgovorim sam sebi - za svaki novi uredjaj obavezno prvi AC+ ide preko Paypala a posle se obnavlja preko gift balansa.

• Like
Reagovanja: iOS
3d580419-b869-4b67-9e3e-bbf43e88ec23.jpegNeko jel može da objasni ovu situaciju?😃 Drugar mi malopre kupio telefon nov neotpakovan, kupljen u Nemačkoj od čoveka… Aktivira ga, kad ono.. Jel ovo moguće i zašto ne?😆😅 Šta li je u pitanju?

Ima li neko raspoložen za uslugu plaćanja prve rate AC+ za telefon u USA/UK/AT/DE, pa da kasnije nastavim sa gift karticama?
Probao sam @el_patron metodu, ali je PP izgleda blokirao free sms servise i ne mogu nigdje da dobijem SMS za verifikaciju naloga.

Da sačekamo ipak i vidimo šta će biti sa tvojim nalogom:
Poruka u temi "Kako kupiti Apple Care +"
https://forum.benchmark.rs/threads/kako-kupiti-apple-care.488530/post-7690176

Šalu na stranu, mada nije šala, javi ako se i tebi ovo dogodi.

Ja za MB pro koji sam skoro kupio nisam hteo da se cimam oko toga jer nikada nijedan laptop nisam razbio, pa računam da neću ni ovaj. Za telefone, sat i iPad regularno uplaćujem, a pretplatu sam počeo odavno (pre ovog novog pravila).
Nalog je i dalje aktivan da ne ureknem.

Platio sam AppleCare preko PayPal-a na US nalog. Umesto da kupujem gift kartice po raznim sajtovima, sad sve plaćam direktno u App Store-u preko PayPal-a. U Wallet-u mi se pojavila Apple kartica. Zna li neko da li može da se plaća s njom i po prodavnicama? Ima li neko iskustva?

Prilozi

• IMG_0690.png
    IMG_0690.png
    309.7 KB · Pregleda: 35
Apple Card mogu samo gradjani US da dobiju koliko ja znam

Samo kratak update, ostvario AC+ na onom telefonu kada su mi blokirali Apple Account. Odneo sam u Promobi, dobra komunikacija sve lepo odradjeno. Predat 30.3. danas preuzeo 15.4.

• zamenjena zadnja strana
  • cela nova ploca/kamera
  • rekao sam da zamene bateriju iako je 85% health pa da platim, ali su za dzabe i to zamenili.
  • takodje sam trazio da ne rade update sistema (bio je iOS17), ali su me zvali posle par dana i rekli da nije moguce (sva komunikacija preko Promobi)

Samo je ekran ostao od starog telefona. Tako da je super proslo sve.

Hvala na pomoci @DGoran i @baltam0s

Nazad
Vrh Dno