Šta je novo?

Nije najskuplji TELEFON ali uspešno pravi dovoljno kvalitetan video.

Djordje0731

Poznat
Učlanjen(a)
03.01.2022
Poena
41
Pozdrav svima,

zanima me vaše mišljenje- koji su to danas malo povoljniji telefoni koji su vam pružili dovoljno dobar kvalitet pri snimanju videa (YouTube, društvene mreže, web sadržaj)?
Ako imate lična iskustva ili preporuke, značilo bi mi da podelite.
Hvala!
Pozdrav!

Pa manje više svaki od 150 eura naviše, a verovatno i mnogi od 70 eura... Čak i moj prastari Redmi 4x ima odičan video.

Sve zavisi koliko dobar video trazis. iPhone je tu nenadmasiv, i bolje je uzeti npr iphone 13 polovan nego nov android u toj ceni jer video nije za poredjenje. Ne racunaj na dobar video u android svetu bez 400-500e za nov telefon.

Lovačke priče, ako ga zaista zanima kvalitet DxoMark, ali to da 10 godina star IPhone kome je baterija na 60% pritom, a možda se kupao u moru ili bazenu predstavlja bolji izbor od novog telefona je nonsense.

Za njegovu primeni najbitniji su dobar ring light (poželjno 3 komada, mada i 1 će biti značajna razlika), dobar jedan ili par bežičnih mikrofona, kvalitetan tripod za telefon. Te 3 stvari će mu dati 10x bolji kvalitet nego što bi imao sa iPhone 18 iz ruke, bez svetla sa ugrađenim mic.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno