sds21
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 23.06.2012
- Poena
- 195
Pozdrav svima,
Potreban mi je savet ili informacija od ljudi koji imaju iskustva sa kupoprodajom pravnih lica u Srbiji.
Suvlasnik sam firme (DOO) koja je osnovana u avgustu 2024. godine sa ciljem pokretanja web shopa (šifra delatnosti 4791). Međutim, zbog promene planova i gubitka fokusa, odustali smo od projekta pre nego što smo uopšte krenuli sa radom.
Status firme je sledeći:
Unapred hvala na odgovorima!
Potreban mi je savet ili informacija od ljudi koji imaju iskustva sa kupoprodajom pravnih lica u Srbiji.
Suvlasnik sam firme (DOO) koja je osnovana u avgustu 2024. godine sa ciljem pokretanja web shopa (šifra delatnosti 4791). Međutim, zbog promene planova i gubitka fokusa, odustali smo od projekta pre nego što smo uopšte krenuli sa radom.
Status firme je sledeći:
- Potpuno čista, bez ikakvih dugovanja (porezi i doprinosi uredno plaćani).
- Nije bilo nikakvog prometa ni zaposlenih (firma "u mirovanju" od osnivanja).
- Uz firmu idu i tri strateški birana domena (kombinacija .rs i .com) namenjena e-commerce platformi, od kojih je jedan veoma brendabilan.
- Kakva su vaša iskustva sa prodajom ovakvih firmi kod nas?
- Da li postoji realno tržište za "ready-to-go" firme koje imaju određenu starost (skoro 2 godine), a čiste su?
- Koliko domeni koji su "brandable" realno utiču na cenu ovakvog paketa?
- Postoje li neke specifične agencije ili kanali (osim klasičnih oglasa) koje bi preporučili za ovakvu vrstu transfera?
Unapred hvala na odgovorima!