- Učlanjen(a)
- 03.09.2000
- Poena
- 1,445
Imam tri domena na jednom hostingu i od pre neki dan dobijam mailove za autodiscover.domen.net poddomene:
Koliko sam shvatio, 20.aprila će sam da eksluduje pomenute poddomene, ali počinje da smara što mi za svaki od navedenih poddomena šalje mail na okvirno 2h tj za poslednja 3 dana imam već stotinak mailova.
Kako da isključimo ovu proveru za autodiscover?
Pokušao sam da disijblujem sertifikate za pomenute poddomene, ali sva uputstva na netu kažu idi na SSL/Status, štikliraj i klikni disable. E to disable kod mene ne postoji.AutoSSL would normally renew this certificate now, but 0 of the website’s secured domains just failed DCV. To provide you with more time to resolve these problems, AutoSSL will defer the renewal until Apr 20, 2026 at 8:54:16 AM UTC. After that time, AutoSSL will request a replacement certificate that excludes any domains that fail DCV. At the time of this notice, the certificate will expire in 9 days, 21 hours, 2 minutes, and 21 seconds.
Koliko sam shvatio, 20.aprila će sam da eksluduje pomenute poddomene, ali počinje da smara što mi za svaki od navedenih poddomena šalje mail na okvirno 2h tj za poslednja 3 dana imam već stotinak mailova.
Kako da isključimo ovu proveru za autodiscover?