Ovako se to radi u normalnoj državi:
U to vreme je bilo normalnijeg sadrzaja na Netflix-u. Sada samo masovna produkcija i peglaj...Neće, samo će morati da isplate odštetu od 2017 do 2024. Kasnije su ispravili ugovore i imaju pravo da dižu cene.
Kartica nece? 🤦🏻♂️ Mora vaucer je l?![]()
VPN Nigeria - Turbo Master VPN – Апликације на Google Play-у
Неограничен сигуран супер брз впн за деблокирање веб локација, сигурну ВиФи приступну тачку и убрзањеplay.google.com
Nema vaučera i ne prima sve kartice....Kartica nece? 🤦🏻♂️ Mora vaucer je l?
Kao sto rece @musicman, samo kartica, ali nece svaka. Ja sam sa raiffeisen bez problema kupio za dva različita naloga. Sa npr Kombank internet karticom nije htelo. Sigurno bi prošlo da sam ih zvao da mi odblokiraju.Kartica nece? 🤦🏻♂️ Mora vaucer je l?
Ponuda nije ista. Nesto sto mi imamo oni nemaju, nesto sto mi nemamo oni imaju itd. Mada po statistikama Netflix na Balkanu ima vise sadržaja od američkog netflixa jer je u Americi trziste streaminga još vise fragmentovano nego kod nas.Razmisljam da uzmem srpski netflix, pa me zanima, ako neko ima, da li srpski netflix ima sve filmove i serije kao americki netflix i da li postoje prevodi za sve ili makar vecinu sadrzaja?
Prevedenog sadržaja (na hrvatski): 6370 naslova (63%)
I ja slabo naletim na nepravedne sadržaj. Ali zavisi sta ko gleda.Nisam primetio da je toliko ne prevedenog sadržaja, to su velikom većinom samo stariji naslovi koliko mi se čini. Sve novije (u poslednjih par godina) sam gledao sa prevodom.
Promenis lokaciju sa VPN-om i gledas sta god i gde god.Razmisljam da uzmem srpski netflix, pa me zanima, ako neko ima, da li srpski netflix ima sve filmove i serije kao americki netflix i da li postoje prevodi za sve ili makar vecinu sadrzaja?
Breaking Bad kad sam gledao nije imao prevod (nema ni sad).
Jel ova metoda radi na Android TV ili ne?Promenis lokaciju sa VPN-om i gledas sta god i gde god.
A zašto ne bi nigerijski?😁Razmisljam da uzmem srpski netflix, pa me zanima, ako neko ima, da li srpski netflix ima sve filmove i serije kao americki netflix i da li postoje prevodi za sve ili makar vecinu sadrzaja?
Нису само старији наслови има и новијих. Када дођу из Warner Brothers продукције/дистрибуције шта год, нема титлова. Такође исто и Sony Pictures филмови немају превод. Понекад за неки старији наслов од Sony-ја има превод.Nisam primetio da je toliko ne prevedenog sadržaja, to su velikom većinom samo stariji naslovi koliko mi se čini. Sve novije (u poslednjih par godina) sam gledao sa prevodom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari