Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

• Začetnik teme Začetnik teme peja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Gledajte sad kad Italijanima spuste cenu sa 20 na 12€, a u drugim zemljama povećaju cene i opet su na istom.

Neće, samo će morati da isplate odštetu od 2017 do 2024. Kasnije su ispravili ugovore i imaju pravo da dižu cene.

@novofil

Mozda ti ovaj info bude znacio u nekom trenutku, a mozda se i tu situacija promeni u medjuvremenu. Koristio sam nedavno Netflix dva meseca preko A1 i kako sam zeleo da otkazem, banditi iz Netflixa mi naplatili jos mesec dana. Samo prvog meseca ne placas punu cenu nego to bude srazmeno broju dana u obracunskom periodu.

Stigao update cene i skinulo sa racuna. Netflix je smesna cena realno a kvalitet je odlican. Pogotovo HDR i DV

Nigerijski Netflix jer ima 4K pretplatu,kud svi Nigerijci ,tu i mali crnac 🤣 .

Njima (jos)nisu dizali cene.

Пазите ово. За филм "Sweet Home Alabama" плот је исписан на хрватском, али зато нема хрватског превода 🤣 Није ов баш често (обично када је плот на хр буде и превода), али ето да упишемо и овај могући "инцидент". 😀

Pre 2 dana odradio preko Nigerije, radilo sve bez problema do sinoć, jutros vidim da sam dobio refund,
a na svom nalogu vidim da piše "Your membership has already been canceled"!?

Iscimao si me pa sam morao da proverim da mi nisu ugasili neki od ova tri Nigerijska naloga. I srećom, nisu. Nemoj da dižeš paniku. 🤣

Razmisljam da uzmem srpski netflix, pa me zanima, ako neko ima, da li srpski netflix ima sve filmove i serije kao americki netflix i da li postoje prevodi za sve ili makar vecinu sadrzaja?

Razmisljam da uzmem srpski netflix, pa me zanima, ako neko ima, da li srpski netflix ima sve filmove i serije kao americki netflix i da li postoje prevodi za sve ili makar vecinu sadrzaja?
Ponuda nije ista. Nesto sto mi imamo oni nemaju, nesto sto mi nemamo oni imaju itd. Mada po statistikama Netflix na Balkanu ima vise sadržaja od američkog netflixa jer je u Americi trziste streaminga još vise fragmentovano nego kod nas.

Netflix Amerika 7.850 naslova
Netflix Srbija 10.000 naslova
Prevedenog sadržaja (na hrvatski): 6370 naslova (63%)

Nisam primetio da je toliko ne prevedenog sadržaja, to su velikom većinom samo stariji naslovi koliko mi se čini. Sve novije (u poslednjih par godina) sam gledao sa prevodom.
I ja slabo naletim na nepravedne sadržaj. Ali zavisi sta ko gleda.
Breaking Bad kad sam gledao nije imao prevod (nema ni sad).

Dodali su prevod i na Brooklyn 99 i Dr House (to sam isto primetio da nije imao titlove)

Promenis lokaciju sa VPN-om i gledas sta god i gde god.

Naravno, ja koristim ShieldTV ... npr.

Nisam primetio da je toliko ne prevedenog sadržaja, to su velikom većinom samo stariji naslovi koliko mi se čini. Sve novije (u poslednjih par godina) sam gledao sa prevodom.
Нису само старији наслови има и новијих. Када дођу из Warner Brothers продукције/дистрибуције шта год, нема титлова. Такође исто и Sony Pictures филмови немају превод. Понекад за неки старији наслов од Sony-ја има превод.

Nazad
Vrh Dno