Šta je novo?

Najpovoljniji mobilni operater za putovanja po Evropi

Ja samo na mobimatter uzimam, prezadovoljan sam. Uvek sve full radi, kad god sam poredio bude jeftinije od ostalih i to je to. Uvek se nađe paket koji odgovara.
Prvi put probao preko mobimatter, neki paket 12GB 30 dana Evropa, 11.5E, radi i u Srbiji, sto je bilo kljucno, da podesimo telefon da radi, i onda ga damo klincu od drugarice koji je isao na ekskurziju 🙂 Hrvatska, Slovenija, Austrija, Nemacka, Francuska - nije stucnuo 🙂

Pre smo koristili finske esim prepaid kartice, ali su od skoro promenili da mora aktivacija da bude u Finskoj

Putujem u Cg na nekoliko dana, obzirom da dugo nisam bio koja je najbolja opcija za internet dok sam tamo? Da li da se aktivira ovaj dodatak preko MTS'a ili da se uzme neki data esim plan?

Ako poseduješ srpsku karticu, koristiš je kao kod kuće. Samo u apliakciji svog operatera proveri da li ima neko ograničenje.

Putujem u Cg na nekoliko dana, obzirom da dugo nisam bio koja je najbolja opcija za internet dok sam tamo? Da li da se aktivira ovaj dodatak preko MTS'a ili da se uzme neki data esim plan?
Ako koristis stare pakete Soko i Max ili nove 5ica L i 5ica XL , na njima imas skroz NEOGRANICEN internet u CG.
Ranije je bio automatski aktiviran svih 24 meseca samo to proveri.

U aplikaciji je navedeno da imam u zoni 0 , 15 GB
Pretpostavljam da mi je to u okviru paketa koji koristim i da važi za Crnu Goru.

Prilozi

• 1776944437399.png
    1776944437399.png
    190.4 KB · Pregleda: 26
Tako je, 15GB imaš u Zemljama Z0, gde spada i CG.

Ako koristis stare pakete Soko i Max ili nove 5ica L i 5ica XL , na njima imas skroz NEOGRANICEN internet u CG.
Ranije je bio automatski aktiviran svih 24 meseca samo to proveri.
m:tel Plus 30 dodatak je deo Soko i 5ica L, XL paketa, treba samo da se proveri da li je roming sam po sebi aktiviran u mts aplikaciji i u podesavanjima telefona

U aplikaciji je navedeno da imam u zoni 0 , 15 GB
Pretpostavljam da mi je to u okviru paketa koji koristim i da važi za Crnu Goru.
Proveri u app da ti je roaming sa podacima uključen, u telefonu uključi roaming data i miran si u CG.

Nazad
Vrh Dno