Šta je novo?

Honor Magic 8 Pro/Lite

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kakav je video zapisi na Magic 8 Pro?
Da li je bolji na njemu ili na Oppo Find X9 Pro?

Nasao sam nacin da snimam pozive preko true phone dialer
Ovde sam skinuo, onda skenirao preko virus online skenera koji je potvrdio da nema virusa, instalirao, isao na podesavanja telefona, aplikacije, nasao true phone, na vrhu kliknes da mu das dozvole, onda kada je instaliras i stavis kao podrazumevanu ides u kontakte pa podesavanja, omogucis snimanje i izaberes folder. Kada zapocnes razgovor onda sa nekim ( call centar ), kliknes na snimanje i onda ce ti traziti jos neku dozvolu ali neces moci da izmenis dok si u razgovoru. Prekines vezu i prihvatis ( mislim da pise na vrhu pristupacnost). Od sledeceg poziva mozete da snimate. Ja sam instalirao i obrisao, cisto sam hteo da vidim jel radi.

Kako ste zadovoljni tebletom?
Najvise me zanima ekran kod njega?
Koliko je upotrebljiv za neki office use?
Da li moze kao prezenter na projektor?
Da li moze da zameni klasican laptop za prezentacije?
Da li ima neki USB to HDMI koji znamo da radi?

Krenulo je beta testiranje za Android 17.
Ja sam prosle godine bio beta na magic 7, ali region sam prebacio na Italiju i tek mi je tad dosao update.
Tako da ko zeli moze da proba, prosle godine nisam imao nikakvih problema sa betom.

Pozdrav svima prisutnima! Čitam, i čitam, i čitam već poduže ovde u komentarima vezano HM8P, i mislim da sam konačno dovoljno pročitao da prelomim i sledeći mesec konačno ga i uzmem.
Samo me jedna stvar interesuje, ako bi mi neko mogao da objasni?
Kakav je video zapis konkretno u snimanju koncerta? Ako je neko imao prilike da isproba?
Mada, trenutno koristim Xiaomi Redmi Note 10 pro, pa od tog će definitivno biti bolji kako god da okrenem! 🙄😂

Na p60 pro manje drhti slika, nego na Honoru..
Jel ovo realno tri godine star telefon ga pere samo tako...

Mogu ti odgovoriti samo na neka pitanja.
Zadovoljan sam, ekran je meni dobar, na suncu se vidi dobro mada ima presijavanja od sunca. Nisam prezentovao preko projektora i nisam koristio tastaturu preko njega. Ali aplikacije fluidno rade.
Wifi 5ghz na mts-u se stalno diskonektuje i povezuje na 2,4 dobro radi. Telefon nema tih problema.

Zoom preko 10x drhti previse slika?
Da li se to jos nekom desava?
Meni ne, ni za video ni za fotografiju. Cak i kad iskljucim stabilizaciju za video.

Ekran je OK. Pravo osveženje u odnosu na

HUAWEI MatePad 11.5". Mate ima tu nekakvu zaštitu ekrana.

USB mi je katastrofa - 2.0.

Za office je odličan. Ostalo nisam probao, ne stižem. Razmišljao sam da prodam jedan, ne mogu da odlučim kog bih se rešio. Ovaj drugi je kobajagi besplatan. Valjda mi je pokupio podešavanja preko maila pa je sve predimenzionisano, sve na ekranu je duplo veće nego što treba. Opet, prikaz deluje sjajno! Videću za vikend da to sredim. U principu, upotrebljiv tablet. Za te novce je sjajan!

O kamerama neću da pričam. Po mojim standardima to služi da mi skenira loto listić ili neki dokument...
Vidi Mate, ako ti treba za ozbiljniji rad. Olovka, tastatura... Mana su gugl servisi koje je lako instalirati... Olovka je smešna u odnosu na Samsungove, ali je upotrebljiva.

Poslednja izmena:
Na p60 pro manje drhti slika, nego na Honoru..
Jel ovo realno tri godine star telefon ga pere samo tako...
Drhti slika? Na sta misliš? Krećeš se? Secka slika kada se ne krećeš ali pomeraš ruku brzo? Pomeras polako..
Ima toliko različitih uslova..

Ako nadjes neki primer na YT pošalji ovde.. Da vidimo na šta misliš

Ako ti je do klipova tu je jabuka najbolja

Poenta je da iz ruke može malo toga da se uradi uz ovakav hardver. Potrebno je znati nešto. O fotografiji/videu nemam pojma. Slabo i vidim. Nekad su telefoni, iz ruke radili dobre slike. Sad je to sve ređe. Zato su mogućnosti beskonačne, mora se naučiti...
Jako su dobre fotke. al kad znaš da može mnogo bolje... Skoro sam slikao nekakve mačke s terase, neverovatno koliko su dobre fotografije. Obrisao... Telefoto kamera mi je sjajna! Ono preko 3.7x zum.

Poslednja izmena:
Drhti slika? Na sta misliš? Krećeš se? Secka slika kada se ne krećeš ali pomeraš ruku brzo? Pomeras polako..
Ima toliko različitih uslova..

Ako nadjes neki primer na YT pošalji ovde.. Da vidimo na šta misliš

Ako ti je do klipova tu je jabuka najbolja

Upustao mnogo puta, što kažu neki moji klijfenti. 😂 Zeznuo stabilizaciju... Svaki softverski problem se rešava hard resetom, posle je hardverski problem, ako se nastavi...

Nazad
Vrh Dno