Ovisi.I dalje ne mogu da skontam jel x200 ultra bolji ili lošiji od 300 pro?!
Ma sta ce ti to... staro... 😀@thebatman hvala na detaljnom objašnjenju i poređenju iz prve ruke! Kad će 100 u oglase? 😂☺️
Idi na x300pro bez razmišljanja, x200p nema autofocus na selfy kameri, ima slabiji chipset, sporiju ufs memoriju, lošije snimanje i slabiju bateriju.Sta je bolje uzeti, nov neraspakovan X200 pro ili 100e skuplji, star mesec dana X300 pro, oba , Globalna verzija?
pitao je jel bolji x200u ili x300p cetiri posta prije 😀Lik pitao za x200pro vs x300pro a vi raspravljate o x200u 😀
Idi na x300pro bez razmišljanja, x200p nema autofocus na selfy kameri, ima slabiji chipset, sporiju ufs memoriju, lošije snimanje i slabiju bateriju.
pitao je jel bolji x200u ili x300p cetiri posta prije 😀
I to dugo pitanje je bilo x200pro ili x300 običan koliko se sećam😀Dva pitanja su bila za dve različite kombinacije. 😉
I dalje ne mogu da skontam jel x200 ultra bolji ili lošiji od 300 pro?!
I to dugo pitanje je bilo x200pro ili x300 običan koliko se sećam😀
Ne, ja sam zbog sebe pitao to što sam pitao i čovek mi precizno dao odgovor.Pa ne, to se valjda proday nadovezao misleći da se priča o x200u
Mislim da ti je X200 Ultra ergonomski najlosiji izbor od svih vivo modela. Imam X100 Ultra i prezadovoljan sam, ali se mnogo tesko nalazi.Svrbi me jedna X200 Ultra, nisam do sada nikada imao Vivo, šta mislite, sa S25U da idem na njega? Prethodni telefoni su bili S22U, S23U, iPhone 14 PM, S24U, Magic7 Pro, S25U, dakle nije mi strano da se adaptiram na različite sisteme, pretpostavljam da ni sa Vivom ne bi imao problema? Vidim da je X200U samo za CN tržište, pretpostavljam da dođe puna bloatware-a, uninstalira se lako, bez neke muke? Koliko vidim, sve radi i kod nas, što je meni najbitnije radi Android Auto, da li postoji još nešto na šta bih trebao obratiti pažnju? Na AI da zaboravim koliko vidim ? Battery Health je 99%, crveni model, imam ga za 750e, mislim da je to ok ponuda ?
Taman sam krenuo da uzmem Magic 8 Pro, poručio i maskice čak za njega sa Temua i gle sad... 🙂
Bloatware nije problem, doslovno uninstalas u 3 klika oko 20ak aplikacija.Svrbi me jedna X200 Ultra, nisam do sada nikada imao Vivo, šta mislite, sa S25U da idem na njega? Prethodni telefoni su bili S22U, S23U, iPhone 14 PM, S24U, Magic7 Pro, S25U, dakle nije mi strano da se adaptiram na različite sisteme, pretpostavljam da ni sa Vivom ne bi imao problema? Vidim da je X200U samo za CN tržište, pretpostavljam da dođe puna bloatware-a, uninstalira se lako, bez neke muke? Koliko vidim, sve radi i kod nas, što je meni najbitnije radi Android Auto, da li postoji još nešto na šta bih trebao obratiti pažnju? Na AI da zaboravim koliko vidim ? Battery Health je 99%, crveni model, imam ga za 750e, mislim da je to ok ponuda ?
Taman sam krenuo da uzmem Magic 8 Pro, poručio i maskice čak za njega sa Temua i gle sad... 🙂
Мислим да је црвени X200U један од најлепших телефона у последњих 5 - 6г. Када си измењао толико телефона, ако си у могућности, зашто да не пробаш и ово. Главна камера са 35мм је нешто што је у данашње време реткост на телефонима, тако да ето неког новог искуства. Ако ти не паше, увек ћеш моћи да продаш, верујем да би и доста људи са форума овде узело.Svrbi me jedna X200 Ultra, nisam do sada nikada imao Vivo, šta mislite, sa S25U da idem na njega? Prethodni telefoni su bili S22U, S23U, iPhone 14 PM, S24U, Magic7 Pro, S25U, dakle nije mi strano da se adaptiram na različite sisteme, pretpostavljam da ni sa Vivom ne bi imao problema? Vidim da je X200U samo za CN tržište, pretpostavljam da dođe puna bloatware-a, uninstalira se lako, bez neke muke? Koliko vidim, sve radi i kod nas, što je meni najbitnije radi Android Auto, da li postoji još nešto na šta bih trebao obratiti pažnju? Na AI da zaboravim koliko vidim ? Battery Health je 99%, crveni model, imam ga za 750e, mislim da je to ok ponuda ?
Odlična cena, uzmeš probaš, za par dana ćeš i sam najbolje znati da li ti i koliko odgovara...ako ne oglase i ćao zdravo. Imaj na umu samo da što pre to radiš pošto kad izađe 300u neminovno će 200 sa cenom dole manje ili višeSvrbi me jedna X200 Ultra, nisam do sada nikada imao Vivo, šta mislite, sa S25U da idem na njega? Prethodni telefoni su bili S22U, S23U, iPhone 14 PM, S24U, Magic7 Pro, S25U, dakle nije mi strano da se adaptiram na različite sisteme, pretpostavljam da ni sa Vivom ne bi imao problema? Vidim da je X200U samo za CN tržište, pretpostavljam da dođe puna bloatware-a, uninstalira se lako, bez neke muke? Koliko vidim, sve radi i kod nas, što je meni najbitnije radi Android Auto, da li postoji još nešto na šta bih trebao obratiti pažnju? Na AI da zaboravim koliko vidim ? Battery Health je 99%, crveni model, imam ga za 750e, mislim da je to ok ponuda ?
Covece, divim ti se. Na svaki mesec dana pitanje za prelazak na drugi telefon. Ako nisi svercer telefona, ne znam sta si. Otvori kanal na youtubu i pravi recenzije 😀Svrbi me jedna X200 Ultra, nisam do sada nikada imao Vivo, šta mislite, sa S25U da idem na njega? Prethodni telefoni su bili S22U, S23U, iPhone 14 PM, S24U, Magic7 Pro, S25U, dakle nije mi strano da se adaptiram na različite sisteme, pretpostavljam da ni sa Vivom ne bi imao problema? Vidim da je X200U samo za CN tržište, pretpostavljam da dođe puna bloatware-a, uninstalira se lako, bez neke muke? Koliko vidim, sve radi i kod nas, što je meni najbitnije radi Android Auto, da li postoji još nešto na šta bih trebao obratiti pažnju? Na AI da zaboravim koliko vidim ? Battery Health je 99%, crveni model, imam ga za 750e, mislim da je to ok ponuda ?
Ogrebotine se rešavaju tako što staviš neko kvalitetno staklo sa UV lepkom, lepak popuni sve ogrebotine i rkran bude kao nov. Jedina da tako kažem mana je to što sa bilo kojim staklom sa Alija ili Temu-a, neće raditi fingerprint.Nažalost bilo par ogrebotina, sitnih stvarno ali alergičan sam na ogrebotine po ekranu. Prethodni vlasnik nije mnogo mario izgleda stavlja li telefon u džep zajedno sa ključevima, sitnim novcem ili čime li već... 🙂 Da je bilo gdje po rubovima bio oštećen to bi progutao ali po ekranu nešto ne mogu. Sorry za upad. 🙂
Ja sam bio sretan ko guzica kad sam u drugom misecu kupio x100u 16/512gb u mint stanju sa 50ak ciklusa punjenja.Nažalost bilo par ogrebotina, sitnih stvarno ali alergičan sam na ogrebotine po ekranu. Prethodni vlasnik nije mnogo mario izgleda stavlja li telefon u džep zajedno sa ključevima, sitnim novcem ili čime li već... 🙂 Da je bilo gdje po rubovima bio oštećen to bi progutao ali po ekranu nešto ne mogu. Sorry za upad. 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari