Šta je novo?

Usluga pomoći na putu

Da se razumemo: pričam o sopstvenom iskustvu.

Ne vozi se do ovlašćenog servisa, već od tačke A do tačke B. Igrom slučaja, meni je majstor (neovlašćeni serviser) bio udaljen 1.500 m i nije radio taj dan.

Hvala na info-u!
Ako su tako saradljivi - to je onda ekstra. 🙂
(Ja sam bio ubedjen da je za lokal 'prvu auto pomoc' najbolji AMSS onaj najjeftiniji 1500din gde imas jedno slepanje 40km tj 20+20
..al evo zanimljive alternative)
Za lokal tesko da postoji bolje

Hvala na info-u!
Ako su tako saradljivi - to je onda ekstra. 🙂
(Ja sam bio ubedjen da je za lokal 'prvu auto pomoc' najbolji AMSS onaj najjeftiniji 1500din gde imas jedno slepanje 40km tj 20+20
..al evo zanimljive alternative)
Za lokal tesko da postoji bolje
Upravo tako sam i ja razmišljao: za 700 RSD nema bolje, a nije samo 1 usluga. Dobro, ove ostale nisu toliko značajne kao šlep. Ali, evo jednog primera kada je moglo da se isplati:

- pre neki dan sam zaključao ključ; nemam rezervni, zalupio gepek. 4.000 me je koštao autobravar, jer sam "bio u komšiluku".

Jedino što je Generali Auto plus malo konfuzan, na sajtu stoji prijavite se emailom, ja klikno pa dobio na email dva pamfleta, ali nema nigde šta je sledeći korak, niti me iko zove (!?!)

Samo da javim da je u toku akcija za TESLA auto pomoc (zbog sajma) --> 10k umesto 12k - za SRB+EU
A takodje i kod AMSS.---> sa 8k na 5600din (..ali oni su bas sibicari. u inostranstvu vam skoro nista ne daju)
ATLAS jos uvek nema specijal. ponudu.

+izbacio je i Atlas njihovu 'ponudu'.
Na sajtu atlas-servis.com nakon zadrzavanja i pregleda sajta - iskace "nagradni tocak".
Nakon klika izbacuje (o gle cuda minimalni) popust. 10%.
Kod je ----> TOCAK10
unosi se prilikom online kupovine.
Pa je cena umesto 12k --> 10780din

Samo da javim da je u toku akcija za TESLA auto pomoc (zbog sajma) --> 10k umesto 12k - za SRB+EU
A takodje i kod AMSS.---> sa 8k na 5600din (..ali oni su bas sibicari. u inostranstvu vam skoro nista ne daju)
ATLAS jos uvek nema specijal. ponudu.
Kakva je Tesla? Dobila baš danas poziv od agenta, preporučila me navodno jedna dobra drugarica, ona uzela po ovoj sniženoj ceni 10k po nekom hitnom postupku pošto treba ići za Sarajevo uskoro. Imam važeći Atlas (zlu ne trebalo), pa kakve su razlike? Češljam baš temu, jer mi ovaj paket uskoro ističe pa svaki komentar je dobro došao

Srećom, uglavnom nemamo pojma kakvi su, jer je bilo vrlo malo ličnih iskustava. Svi nastavljamo da plaćamo, sa nadom da pomenuto iskustvo steći nećemo.

Ako neko vidi promociju preko lidla Atlas Evropa+ za 5990 i Srbija paket gratis, da se ne ponada jer taj Srbija paket gratis vazi 3 meseca.

U aplikaciji. U sustini ovde se dobija gratis ova 3 meseca u Srbiji.

Prilozi

• Screenshot_20260405_105849_Lidl Plus.jpg
    Screenshot_20260405_105849_Lidl Plus.jpg
    69.2 KB · Pregleda: 59
Zvali iz Atlasa, nude odličnu cenu na ime godina i godina saradnje... Nije me mrzelo da proverim šta nude preko app e-knjižica... I pogodite, cena preko ove app je povoljnija, ne mnogo, ali me zanima gde nestadoše one godine i godine saradnje 😀

Moraju malo bolje da se potrude 😀

Pa do 15.04. nema bolje ponude od 9800din preko aplikacije. Ili ja nisam naisao.

To i nije neka ponuda.

Pa i nije da nije. Ista cena a za 100€ ( popravka 600€ ) jači paket. Dijagnostika je preko 80-100€.. sve je bitno. A i relano teslina apliakcija dosta dosta jača i bolja od drugih.

Sigurno je mislio u odnosu na te neke akcijske cene. Ok je popust, ali nista spec.

Nazad
Vrh Dno