Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Već tri meseca bez problema, verovatno se par njih javilo (preprodavci) i diglo paniku lažno, jer da je krenuo YT da deaktivira dosta ljudi bi se žalilo i pročulo bi se.
Nisam preprodavac nit' dizem paniku, samo prenosim sta se desilo u mom slucaju.
Kupljenih godinu dana po upustvu iz teme preko Flipkarta i bez upozorenja deaktivarno nakon otprilike 3 meseca.

Nisam preprodavac nit' dizem paniku, samo prenosim sta se desilo u mom slucaju.
Kupljenih godinu dana po upustvu iz teme preko Flipkarta i bez upozorenja deaktivarno nakon otprilike 3 meseca.
Nisam se tako pretplatio ali koliko se sećam i 3 meseca da koristiš cena za godinu je bila manja nego ovde za porodični paket od mesec dana.

I dalje mislim da je 30e na godinu dana (ako se skupe ljudi za family) prihvatljivo u odnosu na sve ove gimnastike. Mislim da vreme, živci i energija koštaju mnogo više od 30e.

Sve te "gimnastike" nekom ko se iole razume u nesto vise od otvaranja browsera fejsbuka i mejla traju cirka 10 min.
A ustede su znacajne.

bukvalno to, jednom kad se iscimaš ceo dalji proces ide po automatizmu dokle god ima kredita na apple nalogu tako da je samo pitanje dal ti se na kraju bacaju pare ili ne

Ako kupim YouTube Premium , s obzirom da treba e-mail plašim se da taj preko koga uzimam uslugu isti ne zloupotrebi !?
Da li neko zna proceduru ?

Ne treba mu lozinka. Jednostavno je dodat na listu uz tvoj poziv. Ne loguje se clan familije na tvoj nalog.

Ko ne riskira ne profitira. A mi smo dosta uštedjeli preko Nigerije, Turske, Poljske, Argentine....

Ko ne riskira ne profitira. A mi smo dosta uštedjeli preko Nigerije, Turske, Poljske, Argentine....
Znam da je bilo nekad, ne znam kakva je situacija sada? Probao preko Ukrajine pre nekih dva meseca, ulovili me posle dve nedelje (ispoštovali i pustili mi pretplatu pun mesec). Od tada koristim domaći srpski 🤣 individual naravno (malo skuplji od paklice cigara/litre ždrebčeve krvi)

Znam da je bilo nekad, ne znam kakva je situacija sada? Probao preko Ukrajine pre nekih dva meseca, ulovili me posle dve nedelje (ispoštovali i pustili mi pretplatu pun mesec). Od tada koristim domaći srpski 🤣 individual naravno (malo skuplji od paklice cigara/litre ždrebčeve krvi)
To je za mene sve strano .
Za mene je YouTube Premium, YouTube Premium a iz koje zemlje to Špansko selo. 😀

Ja sam u familiji većinski sa ljudima koje ne poznajem evo već druga godina, poslao mu moj email, čovek poslao invite, dobio na mejl link, otvorio i pridružio se

Sad ide preko indijskog Flipkarta, oko 10 eura godišnje plus par eurića za indijski broj. Prolistaj temu...

Sad ide preko indijskog Flipkarta, oko 10 eura godišnje plus par eurića za indijski broj. Prolistaj temu...
Ma pratim temu ali ne postižem sve da utefterim 😃 odnedavno imamo iphone u kući.. ranije me nisu interesovale 🍏 kombinacije. Ok, hvala, prelistaću (zvuči primamljivo tih 10-15€ na godinu dana).
@aw snap ma dok je postojala argentinska varijanta, ja to delio i šakom i kapom 🤣

U čemu je caka?
Preko vpn napravis novi google nalog da se vodi na argentinu, ubacis nasu karticu i radi sve bez problema.
Ako hoces family, poenta je da vpn bude upaljen kad saljes poziv i kod osobe kad prihvata pozivnicu.

Mozda moze i stari nalog, ali meni nije uspelo, pa sam neki novi samo aktivirao.

Preko vpn napravis novi google nalog da se vodi na argentinu, ubacis nasu karticu i radi sve bez problema.
Ako hoces family, poenta je da vpn bude upaljen kad saljes poziv i kod osobe kad prihvata pozivnicu.

Mozda moze i stari nalog, ali meni nije uspelo, pa sam neki novi samo aktivirao.
To treba čovek da ima tri mozga , meni i ovo malo od Boga dato jedva radi .😀

Ja sam imao srpski nalog, otvoren u Srbiji, sa srpskom karticom, koristio ga po par dana mesecno iz Srbije, ali mi ukinuli Premium pre par meseci jer sam najveci deo vremena pristupao iz DE, iako je bilo redovnog pristupa i sa VPNom.

Resio tako sto sam uzeo Lite nalog za isti novac u DE (8 EUR) i ne brinem vise oko kerefeka.

Ja sam imao srpski nalog, otvoren u Srbiji, sa srpskom karticom, koristio ga po par dana mesecno iz Srbije, ali mi ukinuli Premium pre par meseci jer sam najveci deo vremena pristupao iz DE, iako je bilo redovnog pristupa i sa VPNom.

Resio tako sto sam uzeo Lite nalog za isti novac u DE (8 EUR) i ne brinem vise oko kerefeka.
Lako je Vama kad ste imali i izbora a ponajviše kako do toga doći ...
Ja nemam ni pasoš ....😀

Nazad
Vrh Dno