Nema priču, ali skoro sve ostalo ima! Ako si igrao W3, Zeldu, AC i slicno onda ti jasan gameplay. Za detaljnije moraš probati igruMa... bitno da radi u 1235646 fps sa FSSR, hdr, dlss, rtx ON!!!
Uvijek pitaj ovdje na forumu i to svima preporučujem jer ubija se čar igre kada se gledaju playthrough klipovi.Zaista se trudim da ne koristim youtube ali neki momenti su bas zbunjujuci. Koja je fora sa decom cveca, jek sam preskocio neki kvest mozda?
Nemoj zaboraviti poslednji PATCHStavio da se skida pa da probam večeras i ja ovo čudo.

Da li AMD-u fale neke opcije, posto na YT vidim da na balanced 4k, sto je manje od 2k rendering rezolucija, na 5090 liku pada na 60fps nekada...
Evo i ovde, ali ovo vise kacim da pokazem koliko je drasticna razlika bez RR, mislim da RT manje utice, koliko RR stabilizuje i izostri sliku, kao da je 720p vs 2k barem...
Da li je moguce da se engine ovoliko oslanja na RR, bas katastrofa.
Pogledajte prilog 532704
Gde ste vi pazarili igru?Steam ili ona jeftinija strana.Vidim da su ljudi odavde imali problema sa aktivacijom kljuca.
Trebalo mo je 4 pokusaja i skoro 5 sati da me igra uvuce, a sada me bas vuce da je igram. Tek sam krenuo.
Da li da cuvam onaj njegov mac ili ga mpgu prodati posto sam nasao neki buzdovan posle sekire koji su bolji?
I kako da dual wieldujem?
Upgrejduj max do 3-4 lvl to početno oružije. Skoro sva oprema je kozmetičkog tipa. Ono što je bitno su abyss gear, "rune" koje postavljaš u slotove. Njih nalaziš kasnije kroz igru i možeš da ih uklanjaš i postavljaš kako želiš. Sve upgrade metale možeš da farmaš i respawnuju se nakon određenog in-game perioda na mapi. Shavtićeš ovo i sam jer je maratonska igra i treba se samo prepustiti.Nisi bacio definitivno, samo preguraj par sati i poceces da je sanjas 🤣
Od 3 popodne je igram nisam osetio, tek mi je na oko petom satu kliknula igra, a nisam odradio 3 main questa, samo sam istrazivao i cupkao bandite.
Da li je iron ogranicen kao resurs ili da ga ne stedim kod upgreda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari