Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za mobilne usluge! (pravila u prvom postu)

Hteo bih da prebacim dva mts pripejd broja na mts postpejd, u pitanju su dve starije odobe znaci minuti su prioritet.

Istice mi u MTS-u Kontrola troskova 28.04. Zainteresovan sam za obnovu ugovora. Uzeo bih Bit ili 5ica S samo 50% tokom cele ugovorne obaveze. Uz postpaid paket bih uzeo i uredjaj na rate (Playstation 5).

Selim se u novi stan i trebao bi mi internet i tv, nameracio sam se na A1 kucni net+tv, od opcija mislim da tu ima samo jos mts optika, koja mislim da nije jos ukljucena u zgradu ali je dovedena. Znaci A1 kucni+tv bi imao prednost, mts bih uzeo u obzir samo u slucaju bas dobre ponude.
Lokacija je Zemun, Altina.
Hvala

Osobi ističe yettel ugovor za postpaid, prešao bi na mts (i da prebaci broj telefona), pa ako može da mi se javi mts agent.
Edit: može i da mi se javi yettel agent, u slučaju da dobije popust, ostao bi u yettel mreži.

Poslednja izmena:
Istekao ugovor 03. aprila u mts. Zeleo bih da predjem u A1, ako ima neki agent moze da mi se javi.

Dva slobodna broja, bila su u mtsu u sistemu NLB banke i sada izlaze iz njega, potrebne ponude, jedan broj sa paketom do 100gb interneta, drugi najosnovniji. Svi operateri dolaze u obzir. Hvala

Želim da prebacim A1 prepaid broj u postpaid SURF tarifu (ili sličnu kod drugog operatera).
Trenutno koristim MEGA tarifu zato što mi se više tako isplati.
Dolazi u obzir i postpaid + telefon ako je dobra ponuda.

Takođe, ističe mi ugovor sa SBB, tako da sam otvoren za ponude TV+NET. Ne bi bilo loše da bude kombinovano sa gore navedenim prepaid brojem.

Želim da prebacim A1 prepaid broj u postpaid SURF tarifu (ili sličnu kod drugog operatera).
Trenutno koristim MEGA tarifu zato što mi se više tako isplati.
Dolazi u obzir i postpaid + telefon ako je dobra ponuda.

Takođe, ističe mi ugovor sa SBB, tako da sam otvoren za ponude TV+NET. Ne bi bilo loše da bude kombinovano sa gore navedenim prepaid brojem.
Rešeno van foruma.

Siguran prelazak iz mts u A1 na NEO Super tarifu.
Molim nekog agenta da se javi.

Za 7 dana mi istice mega plan,ako ima agent sa nekom dobrom ponudom za prelazak na ugovor?
Moze za ostanak u A1 ili za prebacivanje broja.

Potrebna ponuda za A1 5G kućni net sa popustom.

Istekao Yettel ugovor pre par meseci, od tad me zovu sa neozbiljnim ponudama (ili da smanje cenu a izbace nešto što mi treba, ili da povećaju a dodaju nešto što mi ne treba). Total 40 trenutno.

Istekao ugovor u A1 biznis. Koristimo 5 broja.
Zelimo da predjemo u Mts. Moze ponude u inbox.

MTS Bit Tarifa, ugovor istice polovinom maja. 50% na Bit ili 5ica S na 24m. Ponude u Inbox.

Istekao ugovor u Yettelu. Preneo bih broj u A1ili MTS. Možda bih ostao i u Yettelu ako je odgovarajuća ponuda (do sada se nisu nešto potrudili). Trebaju mi neogranični pozivi i 20-30 GB.

Da li mogu da dobijem kontakt nekog yettel agenta za Beograd/Palilula u vezi internet+tv paketa

Imam dva priprejd broja u MTS mreži i hteo bih da prebacim na postpaid paket u Yettel. Može ponude u inboks.

Za mesec dana istice ugovor u A1 na tarifu neo neo. Da li ima neka ponuda za produzenje ili prelazak kod drugog operatera.

Nazad
Vrh Dno