Moze i da nema freeleechImam Milkie pozivnicu, ako neko ima trazim pozivnicu za neki slican da ima freeleech stalno zbog CGNAT
Jedino sto mi pada na pamet za tako nesto je MyAnonamouse. Imaju vrlo vrlo lake intervjue 2 puta nedeljno, samo naucis najosnovnija pravila ista za svaki tracker (ratio i slicne osnove).Potrebna preporuka i pozivnica za neki treker koji deli istorijska dokumenta vezana za nauku i tehniku pre 1950 godine.
Casopise, naucne radove, dokumenta, fotografije, intervjue, radio emisije i sl.
Hvala.
sto ne prijavis na sajtu?Jel samo meni gadan ovaj novi skin na CB? Što je najgore ne može da se promijeni, niti vrati na staro, bar ne vidim opciju. Navikao sam se na onaj stari look, ovaj novi me baš smara + ima bagova kad se sortiraju po kategorijama seederi.
Slazem se, isto sam prijavio par gresaka koje su relativno brzo otklonjene😃sto ne prijavis na sajtu?
ja sam bio kad su radili test, i jedno po jedno je Emilio popravljao
navika je cudo, fali vam tbdev skin od pre 20 godina
Nije. Spamuje po temama i većinu postova mu je obrisala moderacija, a onda je dobio ban.Zbog ovoga je čovek banovan?!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari