Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imam Milkie pozivnicu, ako neko ima trazim pozivnicu za neki slican da ima freeleech stalno zbog CGNAT

Clan Spyki mi je obecao pozivnicu za THR ali za neki dalji period, ako ima neko sada nek posalje a ako ne, cekam onda.

Potrebna preporuka i pozivnica za neki treker koji deli istorijska dokumenta vezana za nauku i tehniku pre 1950 godine.
Casopise, naucne radove, dokumenta, fotografije, intervjue, radio emisije i sl.
Hvala.

Potrebna preporuka i pozivnica za neki treker koji deli istorijska dokumenta vezana za nauku i tehniku pre 1950 godine.
Casopise, naucne radove, dokumenta, fotografije, intervjue, radio emisije i sl.
Hvala.
Jedino sto mi pada na pamet za tako nesto je MyAnonamouse. Imaju vrlo vrlo lake intervjue 2 puta nedeljno, samo naucis najosnovnija pravila ista za svaki tracker (ratio i slicne osnove).

Da li postoji neki tracker sa premium lightroom presetima?

Prijavio bih se i ja za THR pozivnicu, mogu ponuditi TL, FileList, TorrentDay, Crna Berza, HD-Space.

Jel postojala VIP klasa na Crnoj Berzi pre ove promene sajta, zna li neko?

Onda sam u ovoj tranziciji postao VIP, pošto se ne sećam da sam bio. 😀

Jel samo meni gadan ovaj novi skin na CB? Što je najgore ne može da se promijeni, niti vrati na staro, bar ne vidim opciju. Navikao sam se na onaj stari look, ovaj novi me baš smara + ima bagova kad se sortiraju po kategorijama seederi.

I ja navikao na stari. Ali šta da se radi.

Ne vidim ni da ima prikazan pojedinačni ratio za svaki torrent kako je ranije bilo...

Jel samo meni gadan ovaj novi skin na CB? Što je najgore ne može da se promijeni, niti vrati na staro, bar ne vidim opciju. Navikao sam se na onaj stari look, ovaj novi me baš smara + ima bagova kad se sortiraju po kategorijama seederi.
sto ne prijavis na sajtu?
ja sam bio kad su radili test, i jedno po jedno je Emilio popravljao

navika je cudo, fali vam tbdev skin od pre 20 godina

Meni je odlican izgled , malo savremeniji. Bitnija mi je ponuda. A i THR mi je ozbiljan sajt jako, svaka cast

sto ne prijavis na sajtu?
ja sam bio kad su radili test, i jedno po jedno je Emilio popravljao

navika je cudo, fali vam tbdev skin od pre 20 godina
Slazem se, isto sam prijavio par gresaka koje su relativno brzo otklonjene😃
Meni se iskreno svidja, moderniji je izgled i sve, ali svakako je ona stara verzija nostalgicnija bila je tu 10 god fazon

I neka je, 13 godina je tu i prvi post mu je trazenje pozivnice.
Zbog takvih indijanaca posle i najebes ako ga negde pozoves.

Ma ne pozoveš ga samo, što bi iko dao pozivnicu.

u stvari, ovo mu/joj je druga poruka u ovoj temi. već je tražio/la pre nepunih mesec dana. al' da ne idemo više u off-topic

Vrlo jednostavno, ne das pozivnicu. Ja sam odbio za CB par ljudi bas iz razloga nedostatka dokaza o privatnim trackerima. A kada sam dobio THR drzim konstantno upaljen racunar i drzim qbit konstantno. Postovanje JE JEDINO STO MORAMO ODRZATI .

Ako neko ima invite za THR, bio bih zahvalan. Imam TL, IPT i FL za zamenu a i NAS koji radi 24h za seed... Dokaze o ratio saljem po zahtevu....

Nazad
Vrh Dno