Šta je novo?

Asus ROG Laptopovi (STRIX, Zephyrus, Duo)

Od kada sam instalirao W11 armory crate ne vidi rog pugio II, aura sync ne radi kao ni update aplikacije...kao ne može da se kontektuje da probam kasnije...reinstalirao sam aplikaciju uključujući njihov remover ali ništa. Samu mašinu dobro čita parametre i to je ok. Da li neko ima sličan problem ili bar neku ideju?

Snapdragon šuri, ovo je odlično za tek 2. generaciju 🙂
Baterija odlična!

SnapdragonX2EliteExtreme_Infographic-1536x864.jpg

Poslednja izmena:
Cekamo jos nekoliko nezavisnih izvora,kao i neki laptop osim asusa. Mada vidim da su vec krenuli da dizu cene posle par dana.

Ne vidim sto bi iko sebi kupio snapdragon laptop pored ovog novog intel panther lake procesora? Podseticu vas da je i prvi snapdragon elite cip bio hajpovan kako sa performansama tako i sa vanserijskim trajanjem baterije da bi 2 meseca kasnije ispao mwah i pao u zaborav.

Ma on je bio reklamiran od strane QCOM-a,niko drugi ga nije hajpovao.

Ne bih se baš složio al kako god. Dobro je da ima ponude i izbora

Ne vidim sto bi iko sebi kupio snapdragon laptop pored ovog novog intel panther lake procesora? Podseticu vas da je i prvi snapdragon elite cip bio hajpovan kako sa performansama tako i sa vanserijskim trajanjem baterije da bi 2 meseca kasnije ispao mwah i pao u zaborav.
Bolji Single/Multi core, GPU, manje se greje i mnogo bolja baterija! 🙂

Šta ne radi? 🙂
Koliko vidim jedino su se žalili na par igrica i to je to...

Just josh je radio video prošle godine da ne kopam sad.

Prošle godine nastanak - prva generacija, u međuvremenu se promenilo dosta toga...

Da baterija je odlična jer Snapdragon vuče mnogo manje "struje" od Intel furuna.
Sad što je on dobio ove rezultate ne znam, i kod snapdragona može i na bateriji da bude funkcionalan laptop za teže stvari dok Intel obara sve živo da bi baterija duže trajala.

Isti čovek sa tog klipa za Asus Zenbook A14 bateriju:

Battery runtimes with the 70 Wh battery are still very good and we determine 16 hours in our Wi-Fi test at 150 nits, which is pretty much identical to the MacBook Air 13 M5.
At maximum panel brightness, however, the Zenbook still manages almost 11 hours and therefore 4 hours more than the MacBook.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno