Šta je novo?

Orion Telekom (nije tema za biznis ni za Orion TV aplikaciju)

Meni još uvek radi Orion aplikacija i na telefonu i na obadva boxsa.Radi i ona besplatna sa reklamama koju imam na jednom telefonu.A mogu i da se ulogujem na nalog na Orionu.

Znam da nije, ali ja ne reklamiram bilo koga ako napisem da jedva cekam da se jednog dana pojavi neko ko ce imati istu ili slicnu ponudu kakvu je nudio Orion. Tu se ne reklamira nijedan provajder. Sve i da zelim da reklamiram nemam koga jer svi nude manje vise isto, a izbora i nema jer imamo ocigledno dozvoljen monopol.
@curiouscat123 pa nije niko rekao da si ti reklamirao. Mnogima od nas se omaklo da napisu ovde nesto suprotno pravilima foruma i da im poruke budu obrisane. Tako da je bolje da se drzimo (Orion Telekom WiFi i migracija u mts) teme da smanjimo mogucnost da nekoga banuju. Ima dovoljno thread-ova u kojima moze da se pita o ponudi drugih provajdera

Poslednja izmena:
Meni od jutros ne radi internet (optika). Ruteru ne mogu da pristupim ni sa sifrom koja je bila setovana ni default-nom.

Kod mene 2 orion boxa ažurirana na Move. Homatics i Android TV i dalje radi Orion TV, sa svim kanalima. Na Move ne rade kanali za odrasle. Pojma nemam koji su mi login kredencijali za MTS i Move.

Može mala pomoć prijatelja?😀
Uspeo sam jutros uz pomoć njihove korisničke podrške da se ulogujem u aplikaciju u želji da podnesem prigovor na račun.Ali ne može.Idem na podrška.Tu se pojavi polje prigovor na račun.Kada kliknem pojavi se samo obaveštenje da prigovor može da se podnese u roku od 30 dana.Samo što ne mogu da unesem ni jedan podatak.

Prilozi

• Screenshot_20260409_091403_rs_mts_MainActivity.jpg
    Screenshot_20260409_091403_rs_mts_MainActivity.jpg
    72.6 KB · Pregleda: 43
  • Screenshot_20260409_091414_rs_mts_MainActivity.jpg
    Screenshot_20260409_091414_rs_mts_MainActivity.jpg
    34.5 KB · Pregleda: 58
Kod mene iz aplikacije prijavljuje "Servis nije dostupan". Pokusaj ponovo.
I uvek isto.

Ali sam uspeo sa sajta moj.mts.rs / Podrska / Prigovor-na-racun

Može mala pomoć prijatelja?😀
Uspeo sam jutros uz pomoć njihove korisničke podrške da se ulogujem u aplikaciju u želji da podnesem prigovor na račun.Ali ne može.Idem na podrška.Tu se pojavi polje prigovor na račun.Kada kliknem pojavi se samo obaveštenje da prigovor može da se podnese u roku od 30 dana.Samo što ne mogu da unesem ni jedan podatak.
Receno je jedno 30 puta da prigovor putem aplikacije ne funkcionise, samo direktno na mejl pisi

Kod mene iz aplikacije prijavljuje "Servis nije dostupan". Pokusaj ponovo.
I uvek isto.

Ali sam uspeo sa sajta moj.mts.rs / Podrska / Prigovor-na-racun
Probao sam već i to.Tamo ne mogu ni da se prijavim sa istim korisničkim imenom i šifrom sa kojima se prijavljujem u aplikaciji.Kada tapnem na prijavi se ništa se ne dešava.

ja podneo prigovor mail-om na [email protected]. čekam par dana pa ako ne odgovore, prosledim ratel-u. pa ćemo da vidimo. podneo i zahtev za raskid ugovora. ovako ili onako, na mts-u neću biti
1775724842349.png

I meni. Verujem da su svi dobili update, pri novom pokretanju uređaja
Meni je rekao mts tehnicar da mora da se uradi fabricki reset stb-a da bi mogao da povuce Move. Ako to ne uradim onda samo pokusava da azurira firmware od Oriona pri paljenju lakija iako je opcija automatskog azuriranja ugasena i ne moze da azurira jer je taj servis ugasen, onda moram da gasim ruter da se ne bi kacio na net i tako ulazim na Orion TV aplikaciju i onda opet upalim net i tako zaobidjem i ovaj stari Orion update i Move.

mts je slika i prilika svega što nam se dešava, maltretiranje ljudi i kupovina vremena, i čitava kaubojština...sad masiraju ljude da moraju da pišu prigovore pa će oni kao da razmisle, kao da su korisnici oriona želeli čitavu ovu zavrzlamu i kao da zakon nije na strani korisnika...sve u svemu jedna mučna situacija...

Podneo sam prigovor pre dva dana u poslovnici i nisam dobio SMS sa brojem prigovora, iako je zaposleni rekao da ću ga dobiti kroz par minuta 🤔 da li se još nekome to desilo, treba li da šaljem i e-mail

ja podneo prigovor mail-om na [email protected]. čekam par dana pa ako ne odgovore, prosledim ratel-u. pa ćemo da vidimo. podneo i zahtev za raskid ugovora. ovako ili onako, na mts-u neću biti
Pogledajte prilog 535164
Poslao i ja mejlom.Nadam se da može i tako a ne samo kroz aplikaciju.Ne znam da li ima smisla da se plati samo onaj iznos iz ugovora sa Orionom.

Pre 2-3 dana otprilike.
Kako si poslao?Kroz aplikaciju ili mejlom?

Poslao i ja mejlom.Nadam se da može i tako a ne samo kroz aplikaciju.Ne znam da li ima smisla da se plati samo onaj iznos iz ugovora sa Orionom.
Ne bi smelo da oni određuju jedini način dostavljanja prigovora. Mail im je zvanični kanal komunikacije koji je naveden i u automatskoj poruci na sistemu tehničke podrške Orion

Podneo sam prigovor pre dva dana u poslovnici i nisam dobio SMS sa brojem prigovora, iako je zaposleni rekao da ću ga dobiti kroz par minuta 🤔 da li se još nekome to desilo, treba li da šaljem i e-mail
I ja isto ali zahtev za raskid ugovora.Rekao je da ću da dobijem sms,ništa nije stiglo.Ali sam ja pre toga poslao zahtev i mejlom.U aplikaciji se vidi da je predat zahtev a tako su mi rekli i preko telefona kada sam zvao.

Ja sam sad u poslovnici sa opremom i rekli su mi da moram da sacekam odobrenje zato sto sam pod ugovornom obavezom, ko nije pod uogovornom obavezom moze da raskine odmah..

Sad su me zvali, 064/733

Prvo pitanje kakve su moje potrebe oko usluga - rek'o takve da nisam juče stigao da vratim opremu i raskinem pa idem danas.

Drugo pitanje - da li biste ostali po istoj ceni do kraja ugovora? Ne bi ni to, hvala. Kaže kontaktiraće me 🙂 Ne znam za šta ali dobro

Sad su me zvali, 064/733

Prvo pitanje kakve su moje potrebe oko usluga - rek'o takve da nisam juče stigao da vratim opremu i raskinem pa idem danas.

Drugo pitanje - da li biste ostali po istoj ceni do kraja ugovora? Ne bi ni to, hvala. Kaže kontaktiraće me 🙂 Ne znam za šta ali dobro
Po istoj ceni Orion ugovora ili njihovog Super XL Box kako god se zove paket?

@shomiNBGD I do kad misle da naplaćuju - do dana tvog zahteva ili dok odobre?? I koliko to može da traje?? Biće tu izgleda još posla sa g...

Po istoj ceni Orion ugovora ili njihovog Super XL Box kako god se zove paket?
Po Orion ceni. I da je tako nije ista usluga, ni brzina ni kanali + CG Nat

Bruka od neta "najboljeg" u regionu.
Stabiniji mi mobilni net 10 puta. I ne puca veza.

@shomiNBGD I do kad misle da naplaćuju - do dana tvog zahteva ili dok odobre?? I koliko to može da traje?? Biće tu izgleda još posla sa g...
To ne znam, kaze 8 radnih dana je rok da odgovore na zahtev za raskid.

Ja sam svakako presao kod konkurencije jutros tako da mi vise ne igra ni umanjenje racuna niti bilo kakve kontra ponude

Nazad
Vrh Dno