Šta je novo?

Periferni uređaji AOC 27" IPS Q27G4XF vs Gigabyte gs27qa, pomoc oko izbora

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

razbivach

Čuven
Učlanjen(a)
05.11.2004
Poena
620
Pozdrav svima, trebao bi mi monitor za casual gaming, multimediju, povremeni CAD 3d modeling. Bitna mi je i pouzdanost, ne bih da mi banu mrtvi pikseli, linije i ostale daleko bilo stvari. Preporuka za neki od ova dva modela ili zasto ne uzeti neki od njih?
Hvala puno

Ni jedan. To su budžer gaming monitori napucani brzim odzivom, visokom frekvencijom osvežavanja, agresivnim overdrive-om nauštrb uniformnosti, kontrasta, prijatnom slikom za rad itd.. Imaju kontrast 1000:1, a to automatski znači blede crne nijanse. Tebi treba Philips 27E1N1600AE.

Hvala puno na brzom odgovoru
Pomenutog filipsa nema po radnjama ali si mi fino skrenuo paznju sa osvezenja na kontrast
Mozda da potrazim neki dell iste dijagonale, rezolucije, malo preko 100hz i finim kontrastom

Ima ga, napiši na google "Philips 27E1N1600AE cena" i naći ćeš. A imaš i recenzije istog. Inače, nažalost to je i dalje budžet klasa i ne treba očekivati čuda. Kupovina na slepo, bez prethodno objavljene kvalitetne recenzije, bilo kog monitora, pa makar to bio i Dell je još gora varijanta. To što je Dell, danas ne znači ništa posebno. Kod njih pristojan monitor košta mnogo više nego ekvivalent po kvalitetu nekog manje "renomiranog" proizvođača.

Nazad
Vrh Dno