Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Treba mi ponuda za internet i televiziju (idealno oba, ili samo internet ako je dobra ponuda): Prednost za Supernovu. Najzanimljiviji mi je paket Super Plan 2. Istekao je ugovor pre mesec i nešto, vraćena oprema i sad tražim neku normalnu ponudu jer mi nijedna ponuđena ne odgovara. Preko koaksijalnog kabla, nemamo optiku.
Druge opcije su A1 i Yettel, one varijante preko 4G/5G. U pitanju je Ćuprija - nemamo 5G na A1 i naselje nema optiku. Niti želim da sprovodim kablove.

Poštovani
Potrebna mi je najbolja ponuda za prelazak sa Orion mts optike. i tv-a (gde sam plaćao 3k) jer mi ističe ugovor.Interesuju me A1/ Yettet/ SBB akviziteri, agenti prodaje i promoteri koji nude najbolje ponude za optički internet i tv ,
Hvala unapred

Поштовани,

Раскинуо сам уговор са МТС (Орион). Треба ми понуда за СББ под повољнијим условима него са сајта.
Својевремено сам користио СББ оптичку услугу и био задовољан, поготово што сам преко аквизитера тада добио понуду 14 месеци по 1РСД,
а осталих 10 по пуној цени. Стара оптичка инсталација је остала у стану!
Ако ими неки аквизитер са сличном понудом нек ми се јави.

ПС: долазе у обзир и понуде само за оптички интернет, јер у згради поред СББ постоје и МТС оптика, Супернова, Yettet, а требало би ускоро да буде и А1, јер су добили сагласност станара.

Нови Београд

Pozdrav,

Orionov azilant, tražim a1 yettel ili sbb ponudu za optiku prvenstveno.

Договорио. Узео СББ премиум.

Posle 20+ godina saradnje sa MTS-om reših da potražim bolju ponudu.
Do sad sam imao njihov Box4 beli paket, ali obzirom da nisu hteli/mogli da ispoštuju dosadašnju finansijsku konstrukciju, red je da se pogleda šta se nudi sa druge strane ograde.
🙂
Inače postojeća infrastruktura je optika do stana.

Još jedan nezadovoljan bivši korisnik Oriona ovde, treba mi ponuda za samo internet, što veće brzine, iz A1 mi već rekli da na mojoj lokaciji na NBG nije dostupna njihova mreža.

Dobar dan. Tražim najbolju ponudu za prelazak sa MTS odnosno ex Orion (ističe ugovor) na Yettel ili nekog drugog provajdera. Zanima me paket sa internetom (recimo, 500/250mbps), TV (da ima N1 Novu, Insajder, dosta filmskih kanala) i fiksnim. Hvala.

Tražim najbolju ponudu samo za optički internet u Nišu, svi provajderi su dostupni na adresi. Trenutno imam yetel.

Tražim najbolju ponudu za yettel opticki internet i tv. Ukoliko ima neko broj agenta da zovem da se raspitam.

Pozdrav,
Jos jedan nezadovoljni bivsi korisnik Oriona. Potrebna mi je najbolja ponuda za prelazak sa Orion mts optike za TV+Internet + Telefon. Moze i samo Tv+ Internet
jer zelim da raskinem ugovor sa MTS-om. Interesuju me A1/ Yettel/ SBB akviziteri, agenti prodaje i promoteri koji nude najbolje ponude za optički internet i tv.

Takodje nezadovoljni bivsi korisnik Oriona. Trazimo najbolju ponudu za opticki internet Beograd. Po mogucstvu da cena i usluga budu kao kod Oriona.

Uskoro jos jedan bivsi korisnik Oriona.
Trazim ponudu za A1, Yettel ili SBB optika internet + tv.
Hvala.

Trazim najbolju ponudu za opticki net+tv , ima uslova i za Yettel/Sbb i A1 optiku.
Ugovorna obaveza moze odmah danas sutra da se potpise.

Ajd da probam jos jednom. Nova zgrada, za sada postoje uslovi samo za Telekom i SBB. Molim za ponudu (net+tv)

Ističe ugovor sa mts, box 4 je u pitanju. Nisam dobio odgovarajuću ponudu za produžetak, pa bih prešao na sbb/yettel. Kikinda

Jos jedan zlOrionov korisnik. Trazim najbolju ponudu za internet + tv + fiksni (moze i bez fiksnog). U zgradi znam da imam Yettel, Mts i A1 optiku.

Pozdrav, tražim najbolju ponudu za prelazak sa Orion (mts) optike. Interesuje me A1 TV + net, postoji A1 optika u zgradi, u pitanju je Niš.

Pozdrav, interesuje me A1 kućni net paket. Niš i okolina.

Tražim ponudu za SBB internet + TV Premium paket. Nisam u ugovornoj obavezi i planiram potpisivvanje ugovora sa SBB.
SBB struktura postoji u zgradi.
Hvala.

Može li neka ponuda za sbb optiku ili yetel optiku trio paketi.
Hvala

Pozdrav,
Interesuje me ponuda za kućni net A1, okolina Ljubivije, Uzovnica.
Hvala

Potrebna ponuda za optički internet, ili eventualno net+tv u slučaju dobre ponude. Novi korisnik, u zgradi postoji mts i A1 optika, fiksni ne postoji. Konjarnik, Voždovac.

Још један корисник Ориона који хоће да пређе негде другде. Тражим најбољу понуду за интернет (не треба ми телевизија). Нови Београд, блок 30

Pozdrav,ako ima ponuda sa 12+ meseci gratisa za net+TV, za prelazak sa ex Oriona.
Novi Beograd.

Pozdrav,
tražim najbolju ponudu internet i TV,prednost A1 OptičkiNet i TV.Provereno u poslovnici A1 postoje teh. mogućnosti u zgradi.
N.Bgd
Hvala

Trazim ponudu za opticki internet u Novom Sadu u ulici Pavla Ivica broj 2!
Hvala unapred!

Nazad
Vrh Dno