Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

istice mi ugovor sa yettelom hipernet m. zanima me samo neta, ima infrastruktura za mts i yettel

Tražim optički internet+TV u zgradi ima MTS optika, dolazi u obzir i A1 kućni netduo 5g ima pokrivenost. Negotin

Istekao mi je ugovor za optički internet u Orionu pre 3 nedelje. Tražim najbolju ponudu, Beograd, Čukarička padina.

Zdravo, treba mi najbolja ponuda za prelazak sa Orion (mts) optike. Interesuju me A1/ Yunet/ SBB akviziteri, agenti prodaje i promoteri koji nude besplatne mesece 12+.
Optički paketi bi bili:
1. TV + internet
Ili
2. TV + internet + fiksni telefon

Hvala

Potrebna SBB coax ponuda net+tv basic, zanima me samo 12+ meseci po dinar, nov korisnik.
Nema optike u ulici, ne trebaju mi druge ponude.

Zdravo, tražim najbolju ponudu za prelazak sa Orion (mts) optike. Interesuju me A1 / Yettel / Yunet akviziteri, agenti prodaje i promoteri koji nude besplatne mesece. Internet ili Internet + TV. Beograd - Voždovac. Novi korisnik.

Hvala!

Pozdrav, tražim ponudu TV + NET, za A1 optiku ili za Yettel optiku. Beograd, Rakovica. Nov korisnik.

Hvala.

Zdravo. Trazim najbolju ponudu za internet. Beograd, Vozdovac, Ulica Vojvode Stepe. U zgradi postoji optika mts-a i oriona, tako da pretpostavljam da su svi provajdeir dostupni. Moze Yunet, Yettel, A1, ako postoji jos nesto...

Potreban mi je akviziter za Yettel Hipernet u Nisu. Trenutno sam na MTS Super Nova optici u privatnoj kuci, hocu da predjem na Duo L (500/250 Mbps).
U poslovnici mi nude samo 6 meseci 50%, pa trazim nekog ko moze da ponudi bolju akciju za prelazak (tipa 12 meseci po 1 dinar ili slicno).
Pisite mi u PP sa kontaktom ili ponudom.

Potrebni agenti prodaje ili promoteri za prelazak sa Orion optike ( u zgradi Orion i Supernova), na A1 ili Yettel, pišite u PP sa kontaktom

Potreban agent A1 ili Yettel samo za optički internet, Niš u pitanju

Tražim ponudu za optički internet u Nišu. Naselje Duvanište. Trenutno sam na Supernovi, međutim cena je otišla u nebesa kada je istekoa ugovor.

Dorćol, ističe coax eon uskoro, trebaju mi ponude za obnovu, net + TV + fiksni...

U poslovnici nude uz prelazak Basic na Premium samo šest meseci 50% cene, baš krš.

Pozdrav, tražim najbolju ponudu za prelazak sa Orion (mts) optike. Interesuju me A1 / Yettel / Yunet / SBB akviziteri, agenti prodaje i promoteri koji nude besplatne mesece (12+) za nove korisnike i optički intenet. Trenutni paket: Internet 1500/500 + TV (3500din), Novi Beograd (Sava centar), u zgradi ima infrastruktura za mts, orion, sbb, nisam siguran za ostale. MTS ulazi u razmatranje samo sa razumnom ponudom.

Добио сам и прихватио нову понуду од А1, Дуо плус (сви канали и нет 600/300), HBO MAX целу уговорну обавезу, Netflix 6 месеци, 15 месеци по динар и 9 месеци 4.500 динара. У уговорну обавезу је укључен 1 СТБ.
Može li ova ponuda da se dobije? Postoje uslovi za A1 optiku.

Neka ponuda SBB ili Yettel ali minimum 12 meseci za dinar?

Ukoliko ima neko sa akcijskim ponudama Yunet-a za Novi Sad, molim da mi se javi na pp. Od provajdera mi je dostupno sve u ulazu. Hvala.

Bio bih zahvalan na nekoj pristojnoj ponudi za migraciju sa optike Oriona (tj sada kupljenog od Supernove) na nekog drugog provajdera na dve lokacije:
1/ Vinogradska (Novi Beograd) - trenutno Optika 4500
2/ Omladinskih brigada (Novi Beograd) trenutno Optika do 1Gb

NET+Fiksni+TV (TV na vise uredjaja)

Hvala unapred

Ponuda za net+tv u Zemunu , postojeca instalacija A1 i MTS i nekadasnji Orion optika, SBB coax, hvala

Ponuda za A1 5G kućni net, i A1, YuNet ili... optika (Bg, Banovo brdo).

Neka konkretna ponuda za A1 optiku/kućni net Strugarska 3 Čukarica?

Potrebna ponuda - pre svega SBB, odnosno ko može još da ponudi fiksni, a da nije MTS/Supernova.
Blok 62, u zgradi su A1, Yettel, SBB čini mi se.
Dakle optika net,fiksni,TV. Prelazim sa pokojnog Orion "Wifi".

Poštovani
Potrebne su mi 2 normalne ponude za optički internet plus telezija (paket koji ima sve Arene) za 2 lokacije na Bežanijskoj kosi. Ulice Peđe Milovanovića i Vespučijeva.
Trenutno sam na Orion optici koja će migrirati na MTS (supernovu) i krše moj trenutni ugovor od 2600 mesečno.
MTS samo dolazi u.obzir sa normalnom ponudom.
Hvala.

Prešao bih sa Oriona na A1 optički internet bez TV-a.
Korisnik sam A1 mreže.

Tražim najbolju ponudu za kablovski internet (eventualno kablovski internet + kablovska TV ako paket bude povoljan). Bitno mi je da internet bude dobar za online igrice (trenutno sam na supernova paketu sa statičkom IP adresom i internet mi je užasan za igrice). Ugovor sa supernovom mi ističe 29.03.2026.

Još uvek nisam potpisao ugovor, tako da i dalje razmatram ponude. Tako da mi još uvek možete slati ponude. Osim one ponude za pravna lica, to mi nemojte slati. Isključivo ponude za fizička lica. Hvala unapred. Pozdrav.

Pozdrav, trazim najbolju ponudu za prelazak sa Orion optike, samo internet paket. A1, ninet I sl., ima uslova. Lokacija Boska Buhe, Nis.

Nazad
Vrh Dno