Rešeno, hvala svimaPozdrav, potrebna mi je ponuda za internet i televiziju, u zgradi postoji i mts i sbb optika. Lokacija Beograd - Zemun
Zanimaju me samo ponude od 12 meseci po dinar, operater nebitan, hvalaPotreban agent A1 ili Yettel samo za optički internet, Niš u pitanju
Može li ova ponuda da se dobije? Postoje uslovi za A1 optiku.Добио сам и прихватио нову понуду од А1, Дуо плус (сви канали и нет 600/300), HBO MAX целу уговорну обавезу, Netflix 6 месеци, 15 месеци по динар и 9 месеци 4.500 динара. У уговорну обавезу је укључен 1 СТБ.
Još uvek nisam potpisao ugovor, tako da i dalje razmatram ponude. Tako da mi još uvek možete slati ponude. Osim one ponude za pravna lica, to mi nemojte slati. Isključivo ponude za fizička lica. Hvala unapred. Pozdrav.Tražim najbolju ponudu za kablovski internet (eventualno kablovski internet + kablovska TV ako paket bude povoljan). Bitno mi je da internet bude dobar za online igrice (trenutno sam na supernova paketu sa statičkom IP adresom i internet mi je užasan za igrice). Ugovor sa supernovom mi ističe 29.03.2026.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari