Šta je novo?

A1 Smart Box (2025/2026) [nije tema za A1 Xplore TV aplikacije]

Da li je neko danas (subota 04.04.26.) imao problem sa A1 box uredjajima da mu se u sred pracenja programa uredjaj iskljuci (trazi reset) i onda te "vrati" na osnovno podesavanje, user name and pass, i sve one korake sto dalje slede? Nekoliko puta sam imao problema sa oba A1 box uredjaja. U nekom trenutku kad sve proradi, namerno resetujem ceo uredjaj i opet isto se desi, cak i u nekom trenutku izbaci poruku da ima gresku u nekom kodu za gledanje (trazi da se resetuje xplore app).
Jel i dalje imas problem?

Kratko pitanje - Xplore nudi time shift i catch up? Trenutna emisija može da se vrati recimo 10 minuta unazad ili se čeka istek emisije da bi se pustila iz početka?

Znam. Jedna lista za sad. U naredne 2-3 verzije bice drugacije.

И је л' баш ради тако како је описано: уређаји након гашења некада не памте листу која је била последња изабрана?

Box nisam jos otpakovao, ali pitanje unapred: moze li Xplore TV da se namesti u auto launch po paljenju boxa bez nekog budzenja ili mora budzologija (i koja)?

Nov sam korisnik A1 optike. Internet je super, tv je loš.
Da se nadovežem što je neko spomenuo ranije a ne polemiše se dovoljno: kvalitet slike tv kanala je hd 720 i nikako full hd 1080. Ovo je vrlo evidentno kad se gleda na velikom tv-u. HBO kanali i arene su prosto rečeno mrljavi itd… Nepojmljivo mi je da kvalitet slike bude na nivou običnog strima a povezan na optički kabl…

Nazad
Vrh Dno