Na računu nismo, a ne vidim ni neku sms poruku a ni mejl, a ni na sajtu... Malo lagi lagi
Sta li je Klaudija htela da kaže? 🤣Poštovani,
Vaš paket je prebačen na Supernova GPON internet II paket.
Brzina protoka internet informacija u ovom paketu iznosi do 256/64Mb/s.
Srdačan pozdrav,
Klaudija
Znajući njih obračunaju ti penale, odgovore ti da možeš da raskineš i koliko da platiš. Očekuje li stvarno neko da odgovlre drugačije? Vratite teme kada je mts kupovao druge provajdere kako je išlo, kabadahijski, hajdučki, neprofesionalno... Pritom ti odugovlače ceo proces, čekaš 1 mejl, pa drugi, pa treći, pa poziv iz kol centra za ciganisanje kao na pijaci... I onda umesto da se sve završi za 1 dan, završi se slanjem mejlova Ratelu, Tržišnoj, mts-u itd...
Odjednom postadosmo korisnici lux paketa, cudno je kako nisu ponudili bar mogucnost prelaska na nizi paket, posto mi sa njima nemamo nikakakve ugovore. Treba videti sa nekim od starijih advokata kako to ide, posto je ovo jedinstven slucaj u nasoj istoriji.
Potpuno se slažem sa ovim, biće baš puno korisnika koje će ovo veoma neprijatno iznenaditi kada dobiju enormno uvećane račune. Moja sestra je koristila Orion i da joj ja nisam rekao da hitno ode i raskine ugovor, ona ne bi imala pojma da je do neke promene uopšte došlo dok ne bi došao račun. Podnela je uspešno zahtev za raskid u subotu, ali je njoj istekla UO, pa nije bilo problema. Istina, bila je i pre nedelju dana da raskine, ali su joj tada rekli da sačeka malo jer još nemaju proceduru za raskid za Orion korisnike.ma kakvi,
ovaj mesec neće provaliti niko jer su umanjeni računi, ali od idućeg meseca kada budu svi računi preko 7000din, veselo.
Yunet kaže da nema tehničkih mogućnosti 🙁
Inače je Grbavica u pitanju.
Dakle istina je da Orion infrakstura iako je sada u rukama Telekoma, ne može biti korišćena od strane drugih operatora...
Da i meni deluje tako.Zato što je tretiraju kao Supernovu a ne kao MTS, mislim namerno baš zbog toga da što više onemoguće odlazak u neku povoljniju opciju. YuNet ako nema adrese na onom padajućem meniju "proveri dostupnost" slaba vajda
Hmm, sad sam pogledao ponudu... Ja sam preduzetnik i firma je registrovana na ovu adresu. Pretpostavljam da bi moglo da se završi nešto. Zna li ko šta više o ovome? Ili da ih zovem? Jer meni je problem što radimo i ja i supruga (ja 5/5 dana, ona 3/5) od kuće, i treba nam stabilna veza s velikim stvarnim protokom za dva kompa istovremeno. Ja baratam fajlovima po više GB a ona radi animaciju u Unrealu na igri preko remote pristupa, ne mogu da se zezam s rezidencijalnim mrežama.@PJ A da se nadovezem na temu Orion Telekom Biznis ili mts. Pored primera koje sam vec naveo, takodje ne treba zanemariti da postoji veliki broj clanova foruma koji rade od kuce. Oni koji su i davno pre ove migracije osnovali npr preduzetnicku radnju za programiranje, dizajn i slicno, i neretko za posao koriste rezidencijalnu internet konekciju.
Zasto i oni sada ne bi razmisljali o mogucoj migraciji sa rezidencijalne na biznis infrastrukturu, ako pritom mogu da imaju i TV+NET+telefon, po nizoj ceni od one koju bi placali uz pakete za fizicka lica?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari