Šta je novo?

Zvučnici/Soundbar za Tv

• Začetnik teme Začetnik teme Cirko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Cirko

Cenjen
Učlanjen(a)
05.02.2012
Poena
160
Forumaši pozz

Imam u planu malo sebi da ugodim 🙂

Naime planiram da sobu cca 20m2 uredim samo za gledanje filmova, znaači kauč fotelja i TV na zid 🙂

Potreban mi je neki sistem (ako treba malo više znanja oko postavljanja i to mogu organizovati)

Hoću samo za filmove, a što se tiče muzike možda ponekad

Šta bi ste preporučili do jedno 500e (može i polovno)

Ono što sam dobijao (činjenica oko stotinjak Europljana više) je

Samsung soundbar HW-Q990D sa garancijom još oko godinu dana​

Imate li kakav predlog

Ja bih išao na pojačalo 5+1 i zvučnike

Kontao sam i o platnu ali opet pored filmova možda bude malo i običnog tv gledanja (utakmice i sl) zbog čega mi je možda bolje TV

Ipak ako imate predlog i za neko fino platno da nije skuplje od roga jednoroga i to bi uzeo u razmatranje 🙂 ipak sada mi je prioritet neki sistem zvučnika ili soundbar ako se mogu uklopiti u tu cenu

Ja razumem da ne mogu za tu cenu sistem iz Cineplex ali nešto pristojno 🙂

Poslednja izmena:
Цене хифи су отишле где не треба. Данас половни отпад са запада кошта као нови хифи пре 10-15 год. Ново испод 500е једино неки соундбар нпр Hisense AX5140Q. То је атмос систем. Полован авр за атмос и звучници уз суб су бар 1000е. Биће то звучно боље али скупље и са кабловима. Види шта одговара. Ја тренутно имам вишак 10 звучника по врло повољној цени али ти треба још доста за авр, суб и центар.

Malo se našalih, a ustvari podržavam VladuT,
iole pristojan 5.1 sistem je, za moj ukus, sveukupno gledajući, ipak bolje rešenje.

Prosto rečeno - za sličan doživljaj treba da kupiš ili odličan soundbar ili prosečan 5.1.
Obe solucije imaju svojih prednosti i mana, i verovatno će, štagod duzmeš, to biti samo početna kombinacija koju ćeš posle zameniti.

Konkretnije, soundbar slabo mogu da ti predložim išta, ne zato što nije dobro, nego jednostavno ne pratim i nisam u toku, a za 5.1 bi moglo da se probere ponešto, samo se odluči na koju ćeš stranu.

Forumaši pozz

Imam u planu malo sebi da ugodim 🙂

Naime planiram da sobu cca 20m2 uredim samo za gledanje filmova, znaači kauč fotelja i TV na zid 🙂

Potreban mi je neki sistem (ako treba malo više znanja oko postavljanja i to mogu organizovati)

Hoću samo za filmove, a što se tiče muzike možda ponekad

Šta bi ste preporučili do jedno 500e (može i polovno)

Ono što sam dobijao (činjenica oko stotinjak Europljana više) je

Samsung soundbar HW-Q990D sa garancijom još oko godinu dana​

Imate li kakav predlog
Imam 930c, 25kv soba

Nikad preko 55% nisam pojacao.

Kvalitet zvuka - meni mozda malo bolje nego sa tva oled samsung 90c.
Vufer se oseti. Sateliti se cuju iza tebe.

Po meni dao sam 80k za njih, uzitak skoro nepostojeci u mom slucaju.

Nazad
Vrh Dno