🙂zalegne covek i cepa, nema veceg meraka...
mada i moj nacin sedenja na stolici moze da se racuna u lezanje
Pogledajte prilog 534158
Jeste oled, 8 bit mi sam prebaci kada ukljucim opciju za 120hz, kada iskljucim prebaci mi na 12bit i 60 hz, drzim iskljucen hdr u igri jer su boje njesra, sve je nekako sivo i boje su isprane po defoultu, mogu da podesavam ali me mrzi 😏 🍻Zar to nije neki OLED, cim imas VRR i 120Hz, zasto samo 8bit i HDR10? Mislim glavna (jedina) prednost konzole u odnosu na PC gejming je krstena podrska za HDR, a ti to drzis iskljuceno.
Ja ukljucio ray tracing, a onda sam morao dosta na ultra smanjiti za stabilnih 60. Jos razmisljam da li sve cinematic ili RT za bolji izgled 🤔 Inace sve sjajno radi na v1.00.02, mora li se krpiti? (ili ne dirati do nekog masnog)Nek ukljuce frejm gen. Ah da, konzola... Nisam pratio kako je konfiguracija za lightning na konzolama, moj matori PC može stabilnih 60 u 1080p upscaled na 1440p sa svim na cinematic bez ray tracing
RT ne pravi veliku razliku u performansama kao u ostalim igrama, a ključan je vizuelno za igru. Bolje spusti pojedina podešavanja sa cinematic na ultra. Više ona utiču na performanse nego RT.Ja ukljucio ray tracing, a onda sam morao dosta na ultra smanjiti za stabilnih 60. Jos razmisljam da li sve cinematic ili RT za bolji izgled 🤔 Inace sve sjajno radi na v1.00.02, mora li se krpiti? (ili ne dirati do nekog masnog)
Namestio sam ovaj mod, mada mora da se uključi u Main menu i vidi se razlika manje sijaju bele i blede teksture. Igra mi postala igriva.Možeš ekspoziciju ili highlightse kroz ReShade da podesiš kako ti odgovara. https://www.nexusmods.com/crimsondesert/mods/23?tab=description
Imaš i kroz onaj nvidia overlay par opcija za korekciju slike ako ti se ne cima kroz ReShade.
Namestio sam ovaj mod, mada mora da se uključi u Main menu i vidi se razlika manje sijaju bele i blede teksture. Igra mi postala igriva.
Ona je blago receno očajna, o svemu ostalom moze da se diskutuje...Jel ima neka prica? Ako je ima, da li je zanimljiva?
Igra uopste i nije RPG.Jel moze neki info o samoj igri?
Kakvi su NPC-ovi, da li su pametniji od W3?
Jel ima neka prica? Ako je ima, da li je zanimljiva?
Kakvi su side questovi, jel imaju smisla i kompleksnosti kao na W3?
Da li odluke uticu na tok price?
Kakvi su dijalozi?
Kakav je zvuk, muzika?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari