Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Upravo produzio ugovor na Neo Surf 24m 50%, bez zahteva za prenos. Zvali, pokusao da izvucem i 6m free ali kazu mali paket, moze samo 50% na 24m. Nisam hteo da se cimam sa zahtevom za prenos, nije lose ni ovako.

Upravo produzio ugovor na Neo Surf 24m 50%, bez zahteva za prenos. Zvali, pokusao da izvucem i 6m free ali kazu mali paket, moze samo 50% na 24m. Nisam hteo da se cimam sa zahtevom za prenos, nije lose ni ovako.
Hteo si da dobijes 6 meseci besplatno, a nakon toga jos 50% popusta na preostalih 18 meseci?

Poslednja izmena:
Da li je 100% kod svih koji žele da pređu u A1 ponuda od agenta vaučer za 40% nižu pretplatu ili daju i veći popust?

Ja dobih 6 mes po 1 din pre nedelju dana...naravno i 50% preostalih 18 mes.
Neo 5+5.
Prelazak sa prepaid na postpaid.

Prilozi

• Screenshot_20260331_211219_com.huawei.do_edit_31632944415484.jpg
    Screenshot_20260331_211219_com.huawei.do_edit_31632944415484.jpg
    95.5 KB · Pregleda: 118
Ponudili sami ili si trazio? Meni nisu hteli ni pod razno,samo pola za svih 24 m. Možda mi ne daju zbog korišćenja besplatnog mega plana.
Ja sam koristio Mega plan 6+3 mes besplatno, u međuvremenu 10 puta zvali da pređem na postpaid što sam ja odbijao.Nakon besplatnog perioda dva puta produžavao Mega plan gde sam uplacivao pretplatu od 1000 din da bi me opet pozvali i ponudili za prelazak na postpaid 3mesx1 din i 21 mes 50% što sam opet odbio.U istom danu su me opet pozvali i ponudili 6mesx1 din u 18 mes 50% nakon čega sam dao odobrenje za prelazak sa prepaid na postpaid.

Evo mene jutros zvali, vidim preko Viber caller ID-ja da su upisani kod većine ljudi kao "a1" vrv da me teraju za postpaid, a korisnik sam na mega planu tek pune 3 nedelje 😂...

Evo zvala opet, nudi Neo Surf 50% 12 m, pa posle puna cena rekoh pa ja imam 6m mega plana besplatno da li mi se to isplati? Rekla ništa, zovem vas tamo u septembru kada vam istekne 😂😂, i provlači neku priču da će prepaid planovi uskoro da poskupe kao i minimalna vrednost dopune.

Ja sam iso danas da podnesem zhtev za prelazak na pripejd, rece zena da se racun ne dobija ni na kucnu adresu ni porukom, morace do njih da se ode(bez da je pitam)... rok za placanje do 5og u narednom mesecu...

upravo mi stigla poruka
Ovog meseca istice popust koji ste imali na mesecnu pretplatu, ali Vam ugovorna obaveza istice u maju. Kako biste izbegli uvecane racune, preporucujemo da obnovite ugovornu obavezu do 30.4.2026. bez dodatne nakande.

Iskoristite posebnu ponudu za obnovu uz popust od 500 RSD na mesecnu pretplatu uz NEO 30 tarifu.

Ako donesete stari telefon dobijate i dodatni popust od 15.000 RSD za kupovinu novog.

Posetite A1 prodajno mesto i iskoristite ponudu do 30.4.2026.
Vas A1

Meni stigla danas ista poruka, samo sto nude 200 rsd popusta za NEO 30. Ugovor mi istice 9.5.

Ne gresis tako je, jedino da probas da izboksujes veci popust na pretplatu ako moze.
Kad je A1 uveo ovaj popust od 15.000 RSD za donošenje starog telefona, a prilikom kupovine novog kod njih?

Koliki popust u % može da se dobije na tarife koje se zahtevaju prilikom kupovine telefona u A1 uz taj popust od 15.000 RSD?

Je li može da se donese bilo koji mobili telefon (npr. neki star 25 godina) ili ... ?

Poslednja izmena:
Kad je A1 uveo ovaj popust od 15.000 RSD za donošenje starog telefona, a prilikom kupovine novog kod njih?

Koliki popust u % može da se dobije na tarife koje se zahtevaju prilikom kupovine telefona u A1 uz taj popust od 15.000 RSD?

Je li može da se donese bilo koji mobili telefon (npr. neki star 25 godina) ili ... ?
Davno je uveo:

Do skoro je bilo i 20000 popust na 5g telefone, izgleda da su skoro vratili da je sad opet 15000 za sve telefone.
Zvanično koliko sam pratio ne može i popust na tarifu i na stari telefon, nezvanično može ako se tako dogovorite (mislim da je neko pominjao da je dobijao tu varijantu preko agenata, nisam siguran)

Nazad
Vrh Dno