Šta je novo?

Arkadni kabineti II

• Začetnik teme Začetnik teme joc
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ima 2 godine kako sam kupio palice i tastere, kao i interface za njih. Tu je i mini D class pojacalo i napajanje. To je kao osnovno 🙂 Ovo ostalo monitor, zvucnici, hardwere to moze lako i kao nabavicu kad krenem da pravim.
A najveci je problem napraviti, ko bi rekao 🙂
@ArcadeFun svaka cast kako ti to radis.
Hvala! Kažem, uživam u izradi i sreći ljudi kojima radim, kad stanu za komande. To mi je nekako najveći gušt. Da, cimanje je "izrada kutije" i tu nema šta. Jede vreme, prostor, alat...

Od softvera RetroPie ili nesto drugo ?
Da, Retropie se pokazao kao jednostavan i baš "user friendly" pre svega za komande. Batocera i ostalo pravi probleme. Više su za džojpede, ako se ne varam. Ima prelepih paketa, nema tu šta. Retropie se lako modifikuje, dodajem i brišem pre svega ROM-ove, muziku, screenhotove itd. Da, malo je zastareo, vizuelno nema puno paketa sa WOW efektima. Ali ima prednosti. Skinuo sam nekoliko paketa koje uvek modifikujem. Praktikujem u poslednje vreme, ako je tematski dizajn nalepnica i prigodan intro klip.
Subjektivno je sve to, jasno, može biti da grešim.

Kod mene je emulation station ali ako se dobro sećam on je zapravo isto retropie. Od pre neki dan klinka probala pacmana a ja odmah na resident evil 😁

Prilozi

• 20260330_163933.jpg
    20260330_163933.jpg
    371.2 KB · Pregleda: 33
Nazad
Vrh Dno