Šta je novo?

Periferni uređaji Pomoć oko kupovine smart watch-a do 6000din

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.
Učlanjen(a)
15.02.2023
Poena
35
Pozdrav,

Ovako, ja generalno ne nosim ni obične satove, a kamoli pametne, te se ni malo ne razumem.

Da li bi mogli da mi preporučite neki dobar pametni sat i ako je moguće do max nekih 5-6.000,00 dinara?

Ono što mi je najbitnije jeste, da mogu da ga povežem sa telefonom i da mogu poruke koje mi stižu na telefon da istovremeno stižu i budu vidljive i na satu.

I eventualno da nije nešto mnogo upadljiv sat.

Uzeo bih satove u nekoj većoj radnji, tipa gigatron ili tehnomedia, ne bih preko kp.

Hvala puno.

da šalješ poruke sa sata? premali je ekran da bi se prikazala tastatura. što se poruka tiče, namena je da se prikažu na ekranu

Pa ako samo hoces da procitas poruku to ima svaki sat cak i ove jeftine narukvice. Ako hoces da odgovoris sa sata to je vec za malo skuplje satove. Imas kao sto je receno redmi watch 5 active ili redmi watch 5 lite. Na njima imas i javljanje na pozive.

Ma samo da mogu da pročitam poruke koje mi stignu. To mi je zapravo najbitnije.

Nego nisam video nigde to kao opciju da stoji kod redmi watch active. Nisam znao da se podrazumeva to kod svih satova.

Hvala puno na odgovorima i pomoći.

vidim da su na popustu do početka maja dva modela marke Honor: Choice Watch 2i (~4.000 rsd) i Choice Haylou (~5.000 rsd)

Nazad
Vrh Dno