Šta je novo?

Honor Magic 5/Pro/PE

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Baš je fluidan Magic5 Pro na MagicOS 10. Zakleo bi se da radi bolje od nekih novijih flagshipa.

Meni je utisak da je bolja. Mnogo manje ima lance flare-a.
LF nema veze sa softverom vec sa kolicinom debljinom i rasporedom sociva u objektivu kamere. jedino ako su peglali taj deo sa AI. U svakom slucaju taj detalj nisam primetio buduci da nisam imao prilike da slikam nesto sa kontra svetlom. ali moguce, sto da ne.

LF nema veze sa softverom vec sa kolicinom debljinom i rasporedom sociva u objektivu kamere. jedino ako su peglali taj deo sa AI. U svakom slucaju taj detalj nisam primetio buduci da nisam imao prilike da slikam nesto sa kontra svetlom. ali moguce, sto da ne.
Ne misliš valjda da sam fizički menjao kameru nakon apdejta...

Vi koji ste instalirali MagicOS 10, kako ste zadovoljni do sada? Kakva vam je baterija?

@Holy Smoke ja mogu da kažem da je baterija nešto bolja, subjektivno, nemam metrike. A što se tiče ostatka OS-a, ništa od novih feature-a ne koristim, osim AI photo editinga, što mogu da pohvalim da je vrhunsko.
A ne sviđa mi se što je quick panel sada u beloj boji čak i kada je telefon u dark modu.

Kakva je situacija sa kamerom? Ima li tu nekih promena?

Osim AI postprocesinga koji malo poboljsa ostrinu i dinamicki opseg, nisam primetio nista drasticno. generalno odlicna kamera kao i pre.

Probao sam da updejtujem na MagicOS 10, ali onda skapiram da jos nije stigao. Bas su spori kada je Srbija u pitanju. Mrzi me da se cimam sa DE e-simom. Valjda ce uskoro stici i kod nas.
Takodje cekam za Honor pad 10 tablet da stigne, a procitah na benchmarku da bi trebao stici u aprili valjda na tablet.

Probao sam da updejtujem na MagicOS 10, ali onda skapiram da jos nije stigao. Bas su spori kada je Srbija u pitanju. Mrzi me da se cimam sa DE e-simom. Valjda ce uskoro stici i kod nas.
Takodje cekam za Honor pad 10 tablet da stigne, a procitah na benchmarku da bi trebao stici u aprili valjda na tablet.
Pogledaj moj post, mozda pomogne, ja sam jos pre mesec ipo na os 10, isto srb tel ovde kupljen.

Takodje cekam za Honor pad 10 tablet da stigne, a procitah na benchmarku da bi trebao stici u aprili valjda na table
Nakaci ga na WIFI , izvuci sim tray i pokreni update.

Probam veceras pa javljam da li sam uspeo. Hvala! 🙂

Izvadio sim i naravno povukao je update.
Ono sto vidim jeste da radi bez bilo kakvih problema. Malo sam uporedio i sa magic 8 pro i ne vidim neku razliku u radu. Hocu reci sve fercera bez bilo kakvih problema.

Да ли неко има проблем као ја да је квалитет разговора са саговорником опао приликом преласка на ОС 10?Није више чист као на ОС 9 већ је некако тиши и има неки метални призвук.

Nazad
Vrh Dno