LF nema veze sa softverom vec sa kolicinom debljinom i rasporedom sociva u objektivu kamere. jedino ako su peglali taj deo sa AI. U svakom slucaju taj detalj nisam primetio buduci da nisam imao prilike da slikam nesto sa kontra svetlom. ali moguce, sto da ne.Meni je utisak da je bolja. Mnogo manje ima lance flare-a.
Ne misliš valjda da sam fizički menjao kameru nakon apdejta...LF nema veze sa softverom vec sa kolicinom debljinom i rasporedom sociva u objektivu kamere. jedino ako su peglali taj deo sa AI. U svakom slucaju taj detalj nisam primetio buduci da nisam imao prilike da slikam nesto sa kontra svetlom. ali moguce, sto da ne.
Pogledaj moj post, mozda pomogne, ja sam jos pre mesec ipo na os 10, isto srb tel ovde kupljen.Probao sam da updejtujem na MagicOS 10, ali onda skapiram da jos nije stigao. Bas su spori kada je Srbija u pitanju. Mrzi me da se cimam sa DE e-simom. Valjda ce uskoro stici i kod nas.
Takodje cekam za Honor pad 10 tablet da stigne, a procitah na benchmarku da bi trebao stici u aprili valjda na tablet.
Nakaci ga na WIFI , izvuci sim tray i pokreni update.Probao sam da updejtujem na MagicOS 10, ali onda skapiram da jos nije stigao. Bas su spori kada je Srbija u pitanju. Mrzi me da se cimam sa DE e-simom. Valjda ce uskoro stici i kod nas.
Takodje cekam za Honor pad 10 tablet da stigne, a procitah na benchmarku da bi trebao stici u aprili valjda na table
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari