Šta je novo?

Spotify - muzički servis - FAQ i pravila u prvoj poruci

• Začetnik teme Začetnik teme mr008
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Desktop: Exclusive Mode now available
Without Exclusive Mode turned on, your computer may alter audio before it reaches your DAC by resampling it, mixing other system sounds in, and changing the volume. When Exclusive Mode is turned on in the Audio Output settings, Spotify takes full control of your computer's audio processing to deliver music exactly as it was mastered with Bit Perfect playback.

Ukinuli mi Premium koji sam uzeo preko neke grupe mislim da je zemlja bila Nigerija ili tako nesto tako da ako ima neko mesto u familiji ili ako imate neke preporuke salji te

mene vec dva puta gase ( Egipat) duo family, odn. gase mi drugi nalog , kao nije ista zemllja...bla bla

Nemojte pogrešno da me shvatite, ali moram da kažem. Ili budite cigani do kraja ili platite ko ljudi normalnu uslugu.
Srpski slot je oko 200rsd mesečno, odnosno, oko 2500 godišnje. Nema rizika, ima loseless, domaća ekipa...
Ako baš hoćete da uštedite, punisher je predstavio onu opciju sa aktiviranjem.
Ne vidim svrhu turske/egipta da se uštedi 600rsd i da se cimaš.
Jedino ako baš košta 700rsd godišnje, mada je i to na granici po meni.

Fora je sto sam ja i trazio slot u Srbiji ali dok sam cekao mi izletela druga ponuda i reko sto da ne uzmem tako da kao sto sam rekao trazim slot za Srpsku familiju ili nesto drugo a od ljudi od kojih sam kupio Premium dobio sam ponudu da mi daju Dezer Premium u trajanju koliko mi je ostalo Spotify-a

Poslednja izmena:
@TwistedMind
Sve je to ok ali treba naći još 5 ljudi s kojima bi delio nalog, a tu može da ispadne brdo problema.
Ne.kažem, ja sam prvi da se plati koliko treba i koliko košta ako se koristi dosta. Ali npr. za mene koji pustim jednom u tri dana u kolima na pola sata mi se ne isplati da plaćam individual 6 evra mesečno, a ne smara mi se ni sa traženjem familije.
Generalno, svi striming servisi se isplate po legalnim cenama ako ih zaista koristiš, ali ako ih koristiš retko, to je onda glupo.

Pa javljaju se i ovde i na oglasima ljudi koji traže grupe. Treba malo pratiti period kada želiš da se ubaciš. Daš ovde mali ping da tražiš i neko će ti se javiti kad tad.

Ima li neko od starijjih clanova da ima family paket sa 2 prazna mesta?

A kako se placa ta familija, neko ko deli treba svaki mesec da prima po recimo 5 uplata na racun od onih sa kojima deli? Pa i ti sto dele treba da se sete da svaki mesec uplacuju...

Ja kada sam to radio pre nego sto sam uzeo na upgrader.cc radili smo tako sto tom koji placa se uplati za godinu dana i to je to, samo smo jedan ciklus radili tako da nisam stigao do druge uplate, ali ono, dogovorite se da inicijalno platite svi godinu dana ili 6 meseci sve je stvar dogovora i to je to.

Nazad
Vrh Dno